fbq
Vain_elamaa_Suvi_Terasniska_Nelonen_682567330e.jpg

Vain elämää: Suvi Teräsniska murtuu avioliittonsa vaikeuksista: "Meillä on meneillään kriisi"

Anna Abreu kertoo perjantaina nähtävässä Vain elämää -jaksossa vaikeuksistaan ja uupumuksestaan. Annan esimerkistä myös muut kertovat omista haasteistaan. Suosikkilaulaja Suvi Teräsniska kertoo ennen omaa esitystään omista ongelmistaan. 

- Korona ei ole ollut varmaan yhdellekään parisuhteelle helppo asia. Kun puhuttiin siitä häpeästä, että täytyy uskaltaa sanoa, niin mä uskallan sanoa ääneen, että tämä kevät ei ole ollut kauhean helppo meidän parisuhteessa, Suvi kuvailee murtuen kyyneliin. 

- Meillä on meneillään kriisi, jota me käydään läpi, mutta siellä on paljon hyvää. Me ollaan molemmat hakeuduttu terapiaan, Suvi kertoo kollegoilleen.

- Mä olen onnellinen siitä, että me ollaan jo päästy purkamaan asioita ihan vaan kahdestaan, Suvi jatkaa kertoen parin löytäneen uuden tason keskusteluilleen, vaikka takana on jo kymmenen yhteistä vuotta.

Pari tapasi töiden merkeissä jo vuosia sitten. Suvi ja Simo Aalto menivät naimisiin Kolarissa kesällä 2014. Kaksikolla on kolme yhteistä lasta. Simo työskentelee Suvin ääni- ja valomiehenä. 

Vain elämää perjantaisin Ruudussa ja klo 20.00 Nelosella.

Seuraa meitä somessa