fbq

Unelmahäät: Vihkimistä aikaistetaan traagisesta syystä – sulhanen uhkaa sokeutua

Melissa ja Mika saivat toisensa joulukuussa 2022.

Unelmahäät-sarjan kuudennen kauden viimeisessä jaksossa 5.6. nähdään Melissa ja Mika, jotka avioituvat terveydellisistä syistä puoli vuotta ennen sovittua hääpäivää.

Mikan silmäsairaus saattaa johtaa lopulta hänen sokeutumiseensa, minkä vuoksi Melissa on houkutellut puolisonsa osallistumaan häätapahtumaan, jossa pari vihitään Ideaparkin kauppakeskuksessa. 

Mikan sairaus etenee hitaasti, mutta se ilmenee jo vaikeutena toimia hämärässä. 

– Tämän silmäsairaudenkin takia toivoin, että saan lapset siinä vaiheessa, kun näkö on vielä. Se on ollut yksi suurimpia toiveita, Mika kertoo kameroille.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lisäksi Mika on joutunut luopumaan jääkiekkoharrastuksestaan sairautensa vuoksi.

Melissa ja Mika avioituivat kauppakeskuksessa järjestetyssä häätapahtumassa.
Melissa ja Mika avioituivat kauppakeskuksessa järjestetyssä häätapahtumassa.

Unelmahäät-parin juhlavalmistelut pettävät – sulhanen melkein myöhästyy kirkosta: "Kun saan ensimmäisen kaljan, se menee suoraan ikeniin"

Mikan näkökyvyn rajallisuudesta huolimatta pariskunta elää vilkasta elämää lapsiensa kanssa. Mika ylistää puolisoaan erityisesti siitä, että hän on opettanut miestä suhtautumaan sairauteensa realistisesti.

– Melissa on aina ollut tukena hyvin asioissa. Hän on kertonut, miten pitää suhtautua asioihin. Sitä kautta löysin avaimet siihen, että opin ja sopeudun. 

Unelmahäät maanantaina 5.6. discovery+-palvelussa ja TV5 

Seuraa meitä somessa