fbq
tvYökylässä Maria Veitola: Satu Silvo ei ole halunnut olla seksisymboli
Yökylässä Maria Veitola: Satu Silvo ei ole halunnut olla seksisymboli

Pariskunta asuu idyllisellä taiteilija-alueella omakotitalossa. Jakson alussa viihtyisällä pihalla Marian kanssa istuskeleva pariskunta kertoo vieraalleen heidän keskinäisistä eroistaan.

– Minä olen hirveän seurallinen ihminen. Haluaisin mennä pitoihin ja tavata kymmeniä ihmisiä. Reidar ei taas ole sellainen, Satu kertoo.

– Itse olen enemmän sellainen kolopesijä. Satu haluaa kulkueita, paraateja ja torvisoittokuntia. Mielellään työväenlaulujen kanssa, Reidar puolestaan veistelee hauskasti.

Myöhemmin Satu ja Maria selaavat vanhoja leikekirjoja Sadusta kirjoitetuista lehtijutuista. Satu tunnustaa, että häntä nolottavat artikkelit, joissa on ylistetty hänen seksikkyyttään. 

– Voi kauheeta, vähän hävettää. Ei se haittaa, en mä niitä katso, Satu selaa nopeasti lehtileikkeitä eteenpäin.

Maria muistuttaa, että aina puhutaan seksikkäästä Satu Silvosta, joka on miesten päiväuni.

– Jos nyt katsoo jälkikäteen, en ole ehkä ajatellut yhtään näitä, niin kyllähän se sitä on, että halutaan että tissivako näkyy. 

– Kyllä mut on haluttu nähdä tälleen. On otettu se puoli. Itse olen halunnut jotain muuta, hän toteaa.

Maria ja Satu keskustelevat myös siitä, kuinka Satua on yleisesti pidetty vahvana naisena. Tausta vahvuudelle löytyy Satun mukaan tämän haavoittuvaisuudesta.

– Se haavoittuvuus tulee pienistä asioista. Ei se mitään. Reidar sanoo aina kauhean ihanasti, että herkkyys ja vahvuus ovat saman puun oksia.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin mtv-palvelussa ja klo 21.00 MTV3-kanavalla.

22.09.2021 16:46 | Teksti: Miikka Ylä-Jussila I Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa