fbq
tvYllätysraskaus mullistaa Miisa Nuorgamin elämän
Yllätysraskaus mullistaa Miisa Nuorgamin elämän

Katkeamaton on Yle Kioskin uusi paljastava ja rehellinen seurantadokumenttisarja Miisa Nuorgamin käänteentekevästä vuodesta.

Miisa Nuorgam on toimittaja, kantaaottava somevaikuttaja ja Vuoden nainen 2020. Hänet tunnetaan erityisesti töistä e-urheilun parissa. Hän myös kilpaili Diili-ohjelmassa vuonna 2018.

Miisa on saamelainen, mutta hän ei lapsuudessaan oppinut saamen kieltä, joten hän päättää sarjassa ottaa menetetyn takaisin ja hakee opiskelemaan Norjan Kautokeinoon.  

– Haluan oppia saamen kielen. Se on olennainen osa saamelaista kulttuuria, ja kieli on vaarassa kadota, joten siksi tämä on minulle erityisen tärkeää, Miisa sanoo.

8-osaisessa sarjassa seurataan intiimisti Miisan matkaa tuhansien kilometrien päähän ja erityisesti häneen itseensä. Vaikka Miisa jakaa arkeaan somessa runsaasti, tallentaa hän sarjassa kameralle hetkiä, joita ei ennen julkisesti ole nähty.

29-vuotias Miisa odottaa muuton myötä uutta alkua: uusia ystäviä, suhdekuvioita, opiskelijabileitä ja kokemuksia, mutta hän ei osaa vielä kuvitellakaan, millaiseen myllerrykseen joutuu. Kaksi päivää muuton jälkeen Miisa tekee raskaustestin, jonka tulos muuttaa hänen ja hetki sitten Tinderissä tavatun Ruuviavustajan loppuelämän.

– Ajattelin, että jos pääsen kouluun, jätän kaikki suhteet ja säädöt Suomeen, mutta tapasinkin ihanan Ruuviavustajan, ja se olikin sitten menoa! Mä olen ihastuja ja ei-monogaminen, joten jännittää, miten meidän suhde kestää tämän kaiken muutoksen, hän miettii.

Kestääkö Miisa yllätysraskauden tuomat muutokset? Millaiselle koetukselle parisuhde joutuu? Entä ehtiikö Miisa oppia saamen kielen, niin että pystyy opettamaan sen eteenpäin lapselleen? 

Katkeamaton-sarja tekstitetään pohjoissaameksi ja ruotsiksi.

Katkeamaton alkaa TV2:ssa tiistaina 24.8. klo 22.55. Kaikki jaksot Yle Areenassa 20.8. alkaen. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
22.07.2021 14:42 | Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Ilmari Fabritius & Julia Kiiskinen/Yle Kuvapalvelu

Seuraa meitä somessa