fbq
tvTanssii tähtien kanssa ylikuormitti Kiti Kokkosen: "Ylimitoitin resurssini"
Tanssii tähtien kanssa ylikuormitti Kiti Kokkosen: "Ylimitoitin resurssini"

Kiti Kokkonen puhuu avoimesti kisaväsymyksestään. Teatterialan työkiireiden ja rankkojen tanssitreenien yhteensovittaminen on ollut haastavaa. 

– Selvästi ylimitoitin resurssini. Jo viime keväänä tätä puitiin, mietittiin ja suunniteltiin. Meillä oli Markon (Keränen) kanssa kalenterissa tälle syksylle kolme aivan järkyttävää viikkoa, todelliset horror-viikot, joista yksi oli teatterin ensi-iltaviikko. Mutta niiden yli päästiin, Kiti muistelee.

Lue myös: Yksi ennakkosuosikeista passitettiin kotiin Tanssii tähtien kanssa -kisasta: "Olen huojentunut"

Viimeisessä jaksossaan Marko ja Kiti esittivät klovnihahmoissa paso doblen.

Ensi-iltaviikolla Kiti viittaa Linnanmäen Peacock-teatterissa esitettävään Juhlakunnossa!-revyyseen, joka sai ensi-iltansa lokakuun lopulla. TTK-tanssien ohessa Kiti ja Marko ovat koko syksyn tehneet yhteistyötä revyyn parissa: Kiti näyttelee ja Marko suunnittelee koreografiat.

Teatteri- ja tanssiharjoitusten keskellä Kiti sairastui. Sairastuminen tapahtui pahimpaan mahdolliseen aikaan: revyyn ensi-iltaviikolla. Hän joutui tuolloin jäämään myös pois TTK:sta yhden jakson ajaksi.

– Sain ärhäkämmän flunssan, enkä ole päässyt toipumaan siitä kunnolla. Olin kotona neljä päivää, mutta eihän flunssa mene niin nopeasti ohi. Sitten on ollut teatteriesityksiä ja tanssia, joten en ole päässyt paranemaan. Nyt odotan, että saisin oloni taas hyväksi, Kiti kertoo.

Lue myös: Kiti Kokkonen TTK:sta: ”Alan vähän jo väsähtää”

Tanssii tähtien kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30.

Teksti Sari Nurmo I Kuvat Pasi Murto