fbq
tvTanner Novlan aloitti Kaunareissa kesken koronavuoden – Vaimo mukana intiimikohtauksissa
Tanner Novlan aloitti Kaunareissa kesken koronavuoden – Vaimo mukana intiimikohtauksissa

Koronamääräyksistä on Kauniiden ja rohkeiden tuotannossa ollut sekä iloa että päänvaivaa.

Tanner Novlan, 35, on näytellyt lääkäri John "Finn" Finnegania Kauniissa ja rohkeissa reilun vuoden verran. Hän tuli sarjaan mukaan keskellä koronakaaosta. Maaliskuussa 2020 televisio- ja elokuvatuotannot keskeytyivät maailmanlaajuisesti. Kauniit ja rohkeat oli ensimmäinen amerikkalainen käsikirjoitettu tuotanto, joka jatkoi kuvauksia heinäkuussa neljän kuukauden mittaisen tauon jälkeen. 

– Tämä on ollut seikkailu. Koronamääräysten noudattaminen kuvauksissa tuntui aluksi haasteelta, mutta ajan kanssa olemme tottuneet niihin, sarjan kuvaustauolta tavoitettu Tanner kertoo Katsolle.

Tiukat turvatoimet ovat vaikuttaneet kuvauskäytäntöihin siten, että intiimikohtauksissa on vastanäyttelijän sijasta turvauduttu joskus mallinukkeihin ja näyttelijän omaan puolisoon. Tannerin puoliso Kayla Ewell on sijaistanut Jacqueline McInnes Woodia suutelukohtauksissa. Kayla on sarjan pitkäikäisille faneille tuttu näyttelijä, sillä hän esitti Caitlin Ramirezia vuosina 2004-2005.

Kayla Ewell on tuttu sarjoista Vampyyripäiväkirjat ja Roswell, New Mexico .

Kasvoin Kaunareiden parissa

Tannerin oli helppo hypätä mukaan Kauniiden ja rohkeiden maailmaan, koska hän varttui sarjan parissa.

– Asuimme niin pienellä paikkakunnalla, että kävin kesken koulupäivän kotona lounaalla. Muistan yhä elävästi, kuinka sarjan tunnusmusiikki soi, kun tulin kotona käymään. Äitini myös yritti tyylitellä isästäni Ridgen näköistä, Tanner nauraa.

Tanner on kotoisin Paradise Hillsin kylästä Kanadan Saskatchewanin maakunnasta. Täysi-ikäistyttyään hän muutti Los Angelesiin näyttelijäntöiden perässä. Tanner on tehnyt pienempiä rooleja sarjoissa Moderni perhe, Samaa sukua, Rizzoli & Isles ja Bones, mutta suurelle amerikkalaisyleisölle hän tuli tutuksi mainosvideosta, jossa hän esitti vuorosanojensa kanssa sekoilevaa näyttelijää. Videosta tuli pienimuotoinen hitti. 

– Kauniissa ja rohkeissa on paljon vuorosanoja opeteltavaksi. Se voi olla välillä hankalaa, varsinkin kun saamme ottaa kohtauksen uusiksi vain kerran tai kaksi. Jos joudun vuorosanojen kanssa vaikeuksiin, voin vedota Liberty Biberty -mainokseen, Tanner nauraa.

04.06.2021 13:54 | Teksti Nanna Drummond Kuvat Giles Toucas, MTV3

Seuraa meitä somessa