fbq
tvSami Kurosen luotsaamassa uutuussarjassa toteutetaan unelmia – luvassa biisileiriä, helikopterilentoa ja rooli hittisarjassa
Sami Kurosen luotsaamassa uutuussarjassa toteutetaan unelmia – luvassa biisileiriä, helikopterilentoa ja rooli hittisarjassa

Nelosen uudessa Nyt jos koskaan -sarjassa Sami Kuronen tekee tavallisten ihmisten unelmista totta yhdessä julkisuudesta tuttujen tähtien kanssa.

Jokaisessa jaksossa toteutetaan yhden ihmisen kolme unelmaa. Nämä unelmat ovat kätketty Kurosen hallussa olevan kultaisen unelmapallon sisään, ja jokaisen jakson päätteeksi pienet ja jopa suuremmat unelmat ovat käyneet toteen.

Lue myös: Sakke Pietilä lähti kuvaamaan viidakkorealityä sairaan tyttärensä toiveesta: "Tiesin tuotannon päästävän minut kotiin, jos tulee soitto, että pitää lähteä"

Kahdeksan jakson aikana kädet tärisevät jännityksestä ja silmiin kohoavat onnen kyyneleet, kun unelmia toteutetaan biisileiristä helikopterilentoon ja dubbauksesta rooliin Syke-sarjassa. Sami Kurosen rinnalla haaveista tekevät totta Jarkko Tamminen, Kirsi Ylijoki, Anne Kukkohovi, Anu Sinisalo, Mikko Silvennoinen, Oona Kivelä, Meeri Koutaniemi ja Veeti Kallio.

Moni unelmoija kertoo haaveilleensa vuosia siitä, että hartaat toiveet joskus toteutuisivat, ja näin on myös Oulusta Helsinkiin muuttaneen Karoliinan kohdalla. Hänen unelmistaan tehdään totta sarjan ensimmäisessä jaksossa. 

– Mulla on ollut monia tavoitteita elämässä, mitä haluaisin saavuttaa. Nyt havahduin, että en oikeastaan ole saavuttanut moniakaan niistä asioista, Karoliina kertoo tiedotteessa. 

Karoliinan avuksi unelmia on tullut toteuttamaan Jarkko Tamminen. 

Karoliinan avuksi haaveita toteuttamaan saapuu imitaattori ja ääninäyttelijä Jarkko Tamminen. Karoliina pääsee toteuttamaan kolme unelmaansa.

Sami Kurosen on tullut aika paljastaa Karoliinalle ensimmäinen haave, joka toteutuu.

– Superhyvä! Voi vitsit, mahtavaa! Toi on ollut mulla tosi pitkään. Mä en ikinä uskonut, että toi voisi tapahtua. Tämä kuulostaa ihan liian täydelliseltä, Karoliina sanoo innoissaan.

Kolmannen haaveen kohdalla Karoliinalle käy selväksi, että tämän unelman hän tulee toteuttamaan täysin yksin. 

– Näissä kahdessa minä ja Sami on voitu olla sun apuna, mutta tämä on nyt sellainen unelma, että me vähän niin kuin jätetään sinut oman onnen nojaan, Jarkko nauraa.

Karoliina kertoo toteuttaneensa ohjelmassa enemmän unelmia, mitä kymmenen vuoden aikana. 

–  Kyllä tämä vahvistaa sitä, että mitä työtä haluaisin esimerkiksi tehdä tai missä olisin hyvä. Tämä on ollut ihan mielettömän iso juttu, Karoliina kertoo.

Nyt jos koskaan alkaa Nelosella ja Ruudussa tiistaina 11. tammikuuta klo 20. 

 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
03.01.2022 12:08 | Kuvat: Ilona Savola/Nelonen

Seuraa meitä somessa