fbq
tvSalkkarit-tähti Jasmin Voutilainen saa hämmentäviä someviestejä: "Rooli sekoittuu minun itseni kanssa"
Salkkarit-tähti Jasmin Voutilainen saa hämmentäviä someviestejä: "Rooli sekoittuu minun itseni kanssa"

Aino Kaukovaaran hahmoon palannut Jasmin sanoo fanien ikävöineen häntä sosiaalisessa mediassa.

- Oli kiva huomata, että tätä niin sanottua original-Ainoa on kaipailtu takaisin mukaan, vaikka minulla oli taitava sijainen tekemässä roolia poissaollessani. Monet kyselivät, että kai minä vielä tulen takaisin, Jasmin kertoo Katsolle.

Salattujen elämien innokkaat katsojat myötäelävät Jasminin mukaan vahvasti suosikkisarjan juonenkäänteitä.

- Jotkut laittavat Ainolle tarkoitettuja viestejä minulle Instagramissa ja neuvovat, miten Ainon pitäisi toimia. On hassua, kuinka se rooli sekoittuu minun itseni kanssa. Mutta sehän on vain käsikirjoitettua, enkä minä ole Aino, Jasmin tokaisee.

Jasminin alkuvuosi kului hieman ikävästi, sillä hän oli pitkään sairaana. Tervehtynyt näyttelijä ei suunnittele kuluvaa vuotta pitkälle.

- Otan ihan päivä kerrallaan. Ei ikinä tiedä mitä tapahtuu, joten on ihan hyväkin olla tekemättä sen suurempia suunnitelmia.

- Odotan kovasti, että kelit paranevat ja kesä tulee. Josko sitä vaikka uskaltaisi sitten festareille ensi kesänä, jos sellaisia järjestetään. En pidä tästä harmaasta ja kylmästä kelistä. Tuntuu, että olen auringon tarpeessa. Onneksi päivät kirkastuvat hiljalleen, hän iloitsee.

Lue myös: Monika Lindeman palaa Salkkareihin: ”Olen jämähtänyt tänne”

Salatut elämät MTV3-kanavalla MA–PE.

18.02.2022 10:30 | Teksti: Henryk Björkström I Kuva: Timo Korhonen

Seuraa meitä somessa