fbq
tvNämä suosikkiformaatit palaavat keväällä uusin jaksoin – Katson kymmenen tärppiä
Nämä suosikkiformaatit palaavat keväällä uusin jaksoin – Katson kymmenen tärppiä

1. Madventures Suomi, Nelonen, 19.1.

Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin harharetki maailman onnellisimpaan valtioon jatkuu. Suomi on lähes kaikilla mittareilla planeetan paras ja virallisestikin maailman vähiten epäonnistunut valtio. Miten tämä ihme on mahdollinen? Madventures tutustuu kaudella muun muassa metsästäjien heimoon, saamelaisiin, kaamoksentorjujiin, ahvenanmaalaisiin, helsinkiläisiin ja erakoihin – strutseja, poroja ja koiria unohtamatta.

2. Rikkaat ja rahattomat, Nelonen, 3.2. 

Rikkaat ja rahattomat vaihtavat taas elämiä ja lompakkojaan viikoksi. Ohjelma haastaa osallistujat miettimään rahaa ja sen tuomaa onnellisuutta. Toisella kaudella mukana ovat mm. hyvinvointiyrittäjät Rita ja Aki Manninen, Henry Aflecht, nuori taikuri Aatu Itkonen sekä bloggaaja Iina Hyttinen.

 

3. Putous – 14. kausi, MTV3, 5.2.

Viime kaudelta tutun Maaria Nuoranteen ja Putous-konkareitten Mikko Töyssyn ja Pilvi Hämäläisen lisäksi sinipaitoihin tällä kaudella pukeutuvat uudet putouslaiset Pihla Maalismaa, Aapo Oranen, Jyri Ojansivu ja Aku Sipola. Ohjelman juontaa Putous-konkari Christoffer Strandberg.

 

4. Farmi Suomi – 3. kausi, Nelonen, 12.2.

Joukko julkkiksia suuntaa maatilalle, jossa he irtautuvat modernin maailman mukavuuksista ja elävät maatilalla entisajan malliin askeettisissa oloissa kisaten erilaisissa maatilanhoitoon liittyvissä kisoissa. Mukana ovat Akseli Herlevi, Henny Harjusola, Kristian Heiskari, Cristal Snow, Gogi Mavromichalis, Kelly Kalonji, Juhana Helmenkalastaja, Maiju Voutilainen, Tauski Peltonen, Sani Aartela, Teemu Packalén, Taina Ojaniemi, Pauliina Laitinen, Atte Kaleva ja Sanna Mämmi.

 

5. Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi – 2. kausi, MTV3, 13.2.

Marja Hintikan juontaman ohjelman toisella kaudella julkisuudesta tutut henkilöt ovat jälleen suunnitelleet toisilleen tunteita nostattavia yllätyksiä. Saamme nähdä muun muassa ystäväporukan yllätyksen huippuartistille, muusikon kunnianosoituksen poliitikkoystävälle sekä vilpittömän rakkauden ylistyksen entiselle rakastetulle. Ohjelmassa myös juhlitaan äidin rakkautta, nostetaan esille upeita tekijöitä ja tärkeitä inspiraation lähteitä. 

6. MasterChef Suomi – 2. kausi, MTV3, 15.2 

Kape Aihisen luotsaaman kokkikisan toisella kaudella keittiön valtaavat amatöörikokit. Satojen hakijoiden joukosta valitut Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10 000 euron rahapalkintoa. Tulevalla kaudella nähdään kaksi uutta tuomaria, jotka ilmoitetaan myöhemmin.

 

7. Uuden Musiikin Kilpailu, TV1, 26.2.                                         

Euroviisuja kohti mennään jo perinteeksi muodostuneessa Uuden Musiikin Kilpailussa. Finalistit paljastetaan keskiviikkona 12.1. 

 

8. Bachelor 2022, MTV3, maaliskuu

Mikko Parikka juontaa deittailuohjelmaa, jossa joukko upeita daameja kisailee paikastaan salskean sinkkumiehen käsivarsilla. MTV-palvelun puolella nähdään myös Ruusun jälkeen -niminen ekstraohjelma, jossa Parikka jututtaa sarjaan osallistuneita naisia. Ohjelman alkamisajankohta tarkentuu myöhemmin.

9. Diili, Nelonen, maaliskuu

Tällä kertaa Jaajo Linnonmaa etsii uutta yritysideaa ja sen vetäjää. Edellisen kauden tapaan Jaajon rinnalla johtoryhmässä istuvat yrittäjä ja enkelisijoittaja Noora Fagerström sekä brändistrategi, luova johtaja Toni Lähde. Ohjelman alkamisajankohta tarkentuu myöhemmin.

 

10. Burgerimiehet Pohjolassa, Nelonen, maaliskuu

Akseli Herlevi ja hänen luottopakkinsa Ossi Lahtinen iskevät ohjelmassaan Pohjoismaiden ja Viron ytimeen. Jokaisen maan pääkaupungissa otetaan haltuun urbaani ruokakulttuuri. Sen jälkeen nostetaan kytkintä ja jalkaudutaan maaseudulle tutustumaan maan parhaisiin raaka-aineisiin ja aitoihin makuihin. Ohjelman alkamisajankohta tarkentuu myöhemmin.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
Teksti: Matti Tuomela I Kuva: Tuotantoyhtiöt