fbq
tvLos Angelesiin muuttanut Antti Holma ei elättele urahaaveita Yhdysvalloissa: "Olen liian vanha ja väsynyt"
Los Angelesiin muuttanut Antti Holma ei elättele urahaaveita Yhdysvalloissa: "Olen liian vanha ja väsynyt"

Antti Holma on muuttanut vuosien saatossa tapaansa olla julkisuudessa. Nykyisin hän kysyy ensin aviomieheltään, jos aikoo kertoa medialle yksityiselämästään. 

Haluatko miljonääriksi? -ohjelman uusi juontaja Antti Holma ja hänen aviomiehensä Emmanuel Ceysson ostivat juuri yhteisen asunnon Los Angelesista. Molemmille kaupungista on tullut koti. 

– Tykkään olla kotona. Aiemmin lomilla lähdettiin aina saman tien pois. Nyt meillä molemmilla on ensimmäistä kertaa sellainen fiilis, että on hyvä olla, Holma myhäilee. 

Lue myös: Antti Holmasta Haluatko miljonääriksi? -ohjelman uusi juontaja

Holma työskentelee tällä hetkellä Suomeen etänä. Näyttelijällä riittää työnsarkaa uutuuspodcastissaan, jonka hän käsikirjoittaa itse. 

Hänellä ei ole kuitenkaan haaveena näyttelijän tai juontajan ura uudessa kotimaassaan. 

– Ei minulla ole kielitaitoa. Täällä pitää olla parikymppinen ja ihana, itse olen vanha ja väsynyt. Näissä hommissa työkieleni on kuitenkin suomi. Jos minut olisi haluttu ulkomaille näyttelemään, niin se olisi tapahtunut jo 20 vuotta sitten. 

Holma haaveilee kuitenkin työnteosta kaupungissa. 

– Se onkin sitten eri asia, että mitä, onko se kahvila tai joku muu. Ei minulla ole sellaista ammattitaitoa, jota voisin siellä hyödyntää. 

Suomessa Holma kiinnostaa paljon, ja pienikin paluu julkisuuteen tai näyttäytyminen sosiaalisessa mediassa saa keskustelupalstat kuhisemaan. Parisuhteen ja vuosien saatossa näyttelijä on kuitenkin muuttanut tyyliään siinä, mitä näyttää faneilleen ja mitä ei. Hän poisti esimerkiksi Instagram-tilinsä tämän vuoden keväällä. 

– Puhun mielestäni kaikki asiat suoraan. Aikaisemmin oli toki helpompi puhua kaikesta, kun olin yksin. Kysyn aina Manulta, jos haluan kertoa jotain meidän yhteistä julkisuuteen. Manu sanoo aina, että ihan sama, mutta haluan silti kysyä. 

– Yhtäkkiä minulla onkin yksityiselämä. Siksi onkin aika helppoa olla Losissa. Ei tarvitse kovin miettiä, miten pidän salaisuuden verhoa yllä. Siellä on tosi yksityinen fiilis, Holma summaa. 

Haluatko miljonääriksi alkaa ensi vuonna Nelosella ja Ruudussa. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
10.12.2021 15:19 | Teksti: Jasmin Vainio I Kuvat: Timo Korhonen

Seuraa meitä somessa