fbq
tvKuutamolla: Kalle Palander joutui monacolaiseen vankilaan rattijuopumuksen takia: ”Olin ensimmäinen suomalainen historiassa…”
Kuutamolla: Kalle Palander joutui monacolaiseen vankilaan rattijuopumuksen takia: ”Olin ensimmäinen suomalainen historiassa…”

Ex-alppihiihtäjä Kalle Palander on vieraana lauantaina 2.4. Kuutamolla-sarjassa. Kalle kertoo muille ohjelman vieraille Teemu Packalénille ja Minna Kivelälle, sekä juontaja Janne Katajalle kaksi totuutta ja yhden valheen. Katsojat ja vieraat arvuuttelevat, mitkä Kallen sanomisista ovat totta, mitkä ei. 

Lue myös: Kuutamolla: Baba Lybeck kertoo uskomattoman tarinan – pääsi Roger Mooren daamiksi

Yllättäen Kallen yksi totuuksista sijoittuu Monacoon ja vankilaan. Vuonna 2002 Kalle oli kolaroinut Monacossa, ja lisäksi hänellä oli ollut promilleja veressä, joten hän oli joutunut kahdeksi viikoksi vankilaan. Kalle kertoo vankilan olleen hyvin pieni. Miesten puolella oli 20 henkilöä, naisten puolella vain kymmenen. 

– Melkein kaikki olivat talousrikollisia, Kalle kertoo ohjelmassa. 

Kalle oli viety seuraavana päivänä vankilan kirjastoon, josta hän sai lainata itselleen lukemista. Kallelle selvisi, ettei vankilassa ole aiemmin ollut suomalaisia. 

– Hän (vartija) totesi, että täältä löytyy kirjoja kaikilla kielillä. Sitten hän sanoi, että ainiin, olet historian ensimmäinen suomalainen täällä vankilassa, Kalle muistelee ohjelmassa. 

Kuutamolla-sarjan vieraana nähdään entinen vapaaottelija Teemu Packalen, näyttelijä Minna Kivelä sekä ex-alppihiihtäjä Kalle Palander.

Kuutamolla lauantaisin kello 21 alkaen MTV3-kanavalla. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
01.04.2022 10:19 | Teksti: Jasmin Vainio I Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa