fbq
tvJuha Tapio joutuu tekemään The Voice of Finlandissa raskaita päätöksiä: "Taso on niin kova"
Juha Tapio joutuu tekemään The Voice of Finlandissa raskaita päätöksiä: "Taso on niin kova"

Suositun tv-laulukilpailun arvovaltainen tähtituomaristo on kokenut pienen muutoksen, kun paluun ohjelmaan tekevä Anna Puu korvasi punaisella tuolilla Redraman.

Yksi asia kuitenkin on ja säilyy. Tähtituomareiden lisäksi myös kotikatsomoissa jaksetaan hämmästellä laulajien kovaa tasoa tuotantokausi toisensa jälkeen. Tuomaristossa vaikuttava Juha Tapio yhtyy tähän ylistyslaulukuoroon.

– Kyllä. Minulla on ohjelmassa tänäkin vuonna tosi kova tiimi – niin on toki muillakin tähtituomareilla. Kilpailijoiden taso on niin kova, että olen valitettavasti joutunut jo kaksintaisteluvaiheessa laittamaan vastakkain sellaisia laulajia, jotka kuuluisivat molemmat jatkoon. Hyviä laulajia riittää niin paljon, hän paljastaa Katsolle.

Lue myös: Heikki Paasonen sairastui – Sami Kuronen äkkilähdöllä TVOF-juontajaksi: "Älkää kivittäkö"

Kahden kerroksen väkeä

Vaikka päätökset jatkoon menijöistä ovat vaikeita, tähtituomari suhtautuu siihen positiivisena ongelmana. Juhan mukaan on vain hyvä, että maassamme riittää laatulaulajia joka lähtöön.

– Kyllä sen huomaa, että tässä maassa vähän joka nurkassa musisoidaan ja joka torpassa lauleskellaan.

Rakastetun laulaja-lauluntekijän mukaan The Voice of Finlandissa nähdään tälläkin kaudella niin sanotusti kahden kerroksen väkeä.

– Siellä on yllättävän kovia, teknisesti valmiita ja tosi kovia nuoria laulajia. Ja sitten on sellaisia, joilla on mieletön palo ja draivi kaikessa tekemisessä, eikä välttämättä niin paljon tekniikkaa. Molempia kyllä löytyy, ja molempia tarvitaan.

Lue myös: TVOF-tuomarilla Anna Puulla on selkeä näkemys, millaista artistia Suomi kaipaa: "Kunhan on mies"

The Voice of Finlandin 11. kausi Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin alkaen perjantaina klo 20.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
31.01.2022 13:47 | Teksti: Eetu Ampuja I Kuva: Nelonen

Seuraa meitä somessa