fbq
tvHauskoista videoistaan tunnettu Gogi saa oman talk show’n
Hauskoista videoistaan tunnettu Gogi saa oman talk show’n

Yle Kioskin hauskoista videoista tutun Constantinos “Gogi” Mavromichaliksen omassa keskusteluohjelmassa istutaan julkimoiden kanssa baarissa rennoissa tunnelmissa. Gogin kantabaari alkaa perjantaina 17.12. Areenassa ja TV2-kanavalla.

Gogi istahtaa uudessa talk show’ssaan perjantaisin kantabaarinsa jakkaroille julkkisten kanssa. Tuopin äärellä tutustutaan vieraisiin keskustelujen, hauskojen tarinoiden ja yllättävien pelien kautta. Kahdeksan jakson aikana kantiksessa vierailevat muun muassa laulajat Robin Packalén, Tuuli, Elias Kaskinen ja Benjamin, tosi-tv-julkkis Niko Saarinen, radiotoimittaja Karoliina Tuominen, rap-artisti Seksikäs Suklaa sekä tubettajat Tuomas ”Tume” Kukkonen ja Henny Harjusola.

Gogi aloitti oman talk show -ohjelmakonseptin ideoinnin jo pari vuotta sitten. Kantavana ajatuksena oli luoda ohjelma, jossa julkkiksiin päästäisiin oikeasti tutustumaan. Rennossa ympäristössä unohdetaan viralliset statukset ja kohdataan ihmiset julkisuuskuvan takaa. 

– Minua on aina kiinnostanut ihminen ihmisenä, ei kiiltokuvana, ja nyt pääsen nimenomaan kaivelemaan vierasta syvemmältä ja tutustumaan siihen henkilöön aidosti. Tuopin äärellä paljastuu paljon hauskoja ja noloja asioita. Välillä päästään syvällisiinkin keskusteluihin, ja puidaan myös tätä järjetöntä nykymaailmaa ja sen ongelmia, Gogi kertoo. 

 

Gogi kuvailee ohjelmaa talk show'n after workiksi, joka jättää katsojalle jotain pohdittavaa.

Baarimikkona nähdään Yle Kioskin TikTok-kanavalta tuttu Lola Lorenzo. Piikittelevä Lola järjestää joka jaksoon yllättävän happy hour -pelin. Sen kautta vieraista voi paljastua mitä erikoisimpia puolia. 

Jokaisen baari-illan lopuksi vielä tietenkin lauletaan karaokea

– Hyvien juttujen lisäksi minulle on aina ollut tärkeää viihdyttää ihmisiä, joten tietenkin baarissa pelataan pelejä. Ja hei, kuka ei haluaisi kuulla, kun Robin laulaa karaokea, Gogi toteaa ohjelman avausjakson vieraastaan.

Gogin kantabaarin kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistaan Yle Areenassa 17.12., jolloin ensimmäinen jakso nähdään myös TV2-kanavalla. Jatkossa uusi jakso julkaistaan viikoittain perjantaisin kummallakin alustalla. 

15.12.2021 14:24 | Kuvat: Yle

Seuraa meitä somessa