fbq
Exit

Traileri julki: Norjalaissarja Exitin uusi ja viimeinen kausi on pian täällä –  näin paljon juoni perustuu totuuteen

Suosittu norjalainen Exit  palaa kolmannelle ja viimeiselle kaudelleen 2.3. Sarja tarjoaa läpileikkauksen uusrikkaan Norjan pimeään puoleen. Uudesta kaudesta on nyt julkaistu traileri. 

Exitistä julkaistiin myös suomalaisversion vuonna 2022. Se on nähtävillä C Moressa. 

Sarjassa seurataan neljän finanssihain häikäilemätöntä arkea, jossa tunteilla ei ole väliä, vain ahneudella, mammonalla ja päihteillä. 

Kuten aiemmat kaudet, myös uusi kausi perustuu osittain totuuteen. Ohjaaja ja käsikirjoittaja Øystein Karlsen on haastatellut rahoitusmaailman ihmisiä ja punonut tarinat luomiensa hahmojen elämiin. Ohjauksesta vastaa Karlsenin lisäksi islantilainen Gisli Örn Gardarsson

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Finanssihait hyödyntävät uudella kaudella veroparatiiseja, kryptovaluuttoja ja viherpestyjä sijoituksia rikastuakseen entisestään. On kuitenkin koston aika. Ehkä häikäilemättömät, dekadentit ja tuhoisat liikemiehet saavat viimein ansaitsemansa? Itsetuhoiset monimiljonäärit ovat jo kauan sitten ylittäneet kaikki moraaliset rajat ja menneet niin pitkälle kuin mahdollista tunteakseen edes jotain. Putoavatko he tällä kertaa reunalta?

–  Sain kryptomarkkinoista oppitunnin ja se järkytti minua, käsikirjoittaja-ohjaaja Karlsen toteaa norjalaismediassa

Tuottaja paljastaa: Kohutun norjalaissarjan Exitin kolmoskaudella sekoillaan kryptovaluutan kanssa

Karlsen toteaa haastattelussa, että tulevasta kaudesta karkeasti noin 70 prosenttia on totta. 

–  Hauskinta on, että pahimmat tarinat ovat kaudella totta. Kaudella on mukana myös pari fiktiivistä tarinaa.

T
Kolmannella ja viimeisellä kaudella tuttujen roolihenkilöiden lisäksi nähdään myös uusia kasvoja. 

 Kolmannella kaudella rooleissa nähdään tuttu finanssihainelikko Tobias Santelmann (Henrik), Jon Øigarden (Jeppe), Simon J. Berger (Adam) ja Paul Sverre Hagen (William, sekä aiemmilla kausina mukana olleet Agnes Kittelsen (Hermine), Ine Marie Wilmann (Celin) ja Sonja Wanda (Tomine).

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
R

Anders Baasmo Christiansenin (Pål), Rolf Lassgårdin (Michael), Ellen Helinderin ja Frank Kjosån hahmot ovat saaneet kolmannella kaudella aiempaa enemmän tilaa. Mukana on myös Bjørn Skagestad ja Maria Bonnevie

Uudella kaudella nähdään myös kaksi uutta näyttelijää, MyAnna Buring (Downton Abbey) sekä Jesper Christensen (James Bond). 

Exit 2.3. alkaen Yle Areenassa. 9.3. TV2:lla ja 19.3. Teema & Femillä. Sarjan aiemmat kaudet nähtävillä Yle Areenassa. 

Seuraa meitä somessa