fbq
Pääkuva

Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki paljastavat voittoisuutensa salat The Voice of Finlandissa: ”Meillä on tunteiden lisäksi järki, mikä muilta puuttuu”

Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin muodostamasta The Voice of Finland -tähtivalmentajakaksikolta on tullut kausien aikana jo kaksi TVOF-voittajaa: Juffi Seponpoika (kausi 9, 2020) ja Sussu Erkinheimo (kausi 11, 2022).

− Tuolla on kolme tiimiä. Elastinen vetää positiivisella energialla, Maija Vilkkumaalla ja Anna Puulla on molemmilla tunteet, mutta meillä on tunteiden lisäksi järki, mikä muilta vähän puuttuu, Toni korostaa.

− Sipen homma on koskettaa tunteita. Mä haluan olla se voima, joka suunnittelee sitä artistipolkua. Ensin TVOF:n kehyksessä ja sen jälkeenkin, jos tarve vaatii. Aina joku tuo sen järjen siihen hommaan, sillä mikään ei valitettavasti onnistu pelkällä tunteella.

Toni Wirtanen kommentoi venäläiskilpailijoiden poistamista The Voice of Finlandista – tylyt terveiset itänaapuriin

Mitä laulukilpailun voittaminen sitten vaatii? Ensinnäkin täthivalmentajiin täytyy tehdä vaikutus ääni ratkaisee -vaiheessa. Jos tuoleja kääntyy, Tonin mukaan laulajan pitää valita heidän tiiminsä.

− Tämä on Sipen neljäs vuosi, meikällä kuudes. Viitenä vuotena neljästä voittaja on aloittanut matkansa siitä tiimistä, jossa minä olen ollut. Simolla voittoprosentti on sata. Kyllä se voittaja tulee massiivisella todennäköisyydellä meidän tiimistä, Toni perustelee.

Vuoden 2018 TVOF:n voittanut Jerkka Virtanen aloitti alun perin Tonin tiimissä, mutta tuli Redraman tiimiin kaappauksen kautta. Vuoden 2021 voittaja Kalle Virtanen aloitti Tonin ja Sipen tiimissä.

Sisäkuva
Jos The Voice of Finlandin haluaa voittaa, kannattaa valita Sipen ja Tonin tiimi.

− Jos ajatellaan alkuaineita, niin väistämätön reaktio on se, että kulta hakeutuu kultaan ja platina platinaan. Voittajat hakeutuvat meidän tiimeihimme.

Sipeä hämmästyttää se, kuinka Suomesta löytyy kausi kaudelta uusia ja upeita laulajia.

− Löytyy todella paljon laulajia, joista en ole kuullut ollenkaan aiemmin, Simo pohtii.

− Tänä vuonna yleistaso on taas parantunut. Jos puhutaan koko massasta ja keskiarvotasosta väitän, että tämä on paras kausi, missä olen ollut mukana. 

Elina Kottonen paljastaa itkeskelevänsä The Voice of Finlandin kulisseissa: ”Tunteet saavat näkyä”

Seuraa meitä somessa