fbq
The Crown

The Crown jälleen myrskyn silmässä – kopio prinsessa Dianan romuttuneesta onnettomuusautosta raivostuttaa

Netflixin hittisarja The Crown saa jälleen osakseen ankaraa kritiikkiä. 

Britannian kuninkaallisista kertovan sarjan kuudennen kauden kuvaukset ovat käynnissä. Sen tapahtumat sijoittuvat 1990-luvun lopulle ja 2000-luvun alkuun. Uudella kaudella tullaan käsittelemään yleisön runsaasta vastustuksesta huolimatta traaginen tapahtumaketju, joka joht prinsessai Dianan kuolemaan 31.elokuuta 1997. 

The Crown onkin saanut runsaasti kritiikkiä aiheesta. Sen on syytetty rahastavan ja mässäilevän tragedialla.

Daily Mail on onnistunut saamaan käsiinsä kuvia sarjassa käytettävästä onnettomuusautosta. Auton lavastamista on pidetty erittäin mauttomana, vaikka Netlifixin mukaan itse törmäyshetkeä ei tulla uutuuskaudella näkemään. Lehden lähteen mukaan kohtaus tulee aiheuttamaan kuitenkin runsaasti mielipahaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Jos kyseessä olisi mikä tahansa muu perhe, he eivät tekisi sitä, lähde kommentoi.

The Crown uhmaa prinssi Williamin tahtoa – kiistakapulana prinsessa Diana

The Crown
Elizabeth Debicki näyttelee The Crownissa prinsessa Dianaa.

The Crown on saanut aiemminkin valtavasti kritiikkiä. Uuden kauden tuotannosta on jo aiemmin kauhisteltu Dianan kuolemaa käsitteleviä kohtauksia. Yhdessä kohtauksessa nähdään sairaalassa leikkaussalissa makaava Diana ja hänen ympärillään olevat lääkärit, jotka ovat yltä päältä veressä yrittäessään pelastaa prinsessaa. 

Yhden työntekijän mukaan Elizabethia pyydettiin kuvauksissa kiipeämään arkkuun ja näyttelemään kuollutta prinsessaa. 

Diana, hänen miesystävänsä Dodi Al-Fayed ja autonkuljettaja Henri Paul menehtyivät 31. elokuuta 1997 auto-onnettomuudessa. Paulin kuljettama auto törmäsi pariisilaiseen tunneliin ja murskaantui täysin. Vain Dianan henkivartija Trevor Rees-Jones jäi henkiin.

The Crownin työryhmä järkyttyi prinsessa Dianan kuolemaa käsittelevistä kohtauksista: ”William ja Harry eivät ole koskaan nähneet äitiään kuolleena arkussa”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa