fbq

Tero Vesterinen sai unohtumattoman tulikasteen Elämäni biisiin – ”Lauloin sen tietenkin väärin!”

Tero Vesterinen on toista kautta mukana Elämäni biisi -sarjassa.

Tero Vesterinen liittyi Elämäni biisi -artistikatraaseen edellisellä neljännellä kaudella. Vaikka mies on kiertänyt Suomen keikkalavoja Vesterinen Yhtyeineen -kokoonpanon kanssa jo vuodesta 2009 saakka ja sitäkin ennen erilaisten cover-yhtyeiden kanssa, niin ensimmäinen Elämäni biisin suora lähetys hermostutti miestä kovasti.

– Asteikolla 1­–10 se jännitys oli kyllä täysi kymppi. Jännitti ihan helvetisti! Minun eka biisi oli vielä Popedan Matkalla Alabamaan, joka oli minulle kova juttu. Olin totta kai treenannut sen hyvin ja osasin mielestäni ulkoa, Tero muistelee.

– Ja sitten kun tulee kappaleen ensimmäinen lause, niin lauloin sen tietenkin väärin! Lähtipä hienosti käyntiin, Tero nauraa.

– Jotenkin minä onnistuin kuitenkin pelastamaan sen siitä. Se oli ihan hyvä tulikaste ohjelmaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Elämäni biisi nosti JP Leppäluodon kuuluisuuteen: ”Välillä pitäisi ehkä muistaa, kun hölmöilee kadulla"

Kauden unohtumattomiin hetkiin kuului myös toinen Manse-rockiin liittynyt esiintyminen.

– Olihan se mahtava hetki seisoa vierekkäin Juha Torvisen kanssa lavalla, kun esitimme Eppu Normaalin Vihreän joen rannalla -biisin. Ei sellaisia hetkiä oikein edes ymmärrä kunnolla, Tero hehkuttaa.

– Myös Vesa-Matti Loiri -jakso oli hirmu koskettava. Oli tosi kova pidätteleminen, etten pillahtanut itkuun, kun lauloin Albatrossia.

Elämäni biisin viides tuotantokausi alkaa TV1:llä lauantaina 26. elokuuta kello 21.00.

Seuraa meitä somessa