fbq

Tässä ovat Suomen The Real Housewives – mukana Anitra Ahtola ja Salkkarit-tähti

Suositusta tosi-tv-formaatista saadaan kotimainen versio.

Helmikuussa Nelosella alkavassa sarjassa seurataan viiden uranaisen elämää. Mukana ovat Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Mia Ehrnrooth, ex-missi ja tanssikouluyrittäjä Anitra Ahtola, luksusasiantuntija Satu Väkiparta, pelialalla työskentelevä Linda Jakobsson ja sisustusalan yrittäjä Marjo Toskala.  

Nelosen mukaan vauhdikkaita tilanteita ja väärinkäsityksiä on luvassa, sillä tässä porukassa syntyy myös konflikteja. Yhteenottoja ratkotaan tarttumalla härkää sarvista ja selvittämällä asiat kertaheitolla – välillä itkun, välillä naurun kautta. Töyssyjä tasoitetaan milloin huumorin, milloin kuplivan avulla. 

Kim Kardashianin näyttelijän ura nousukiidossa – nappasi elokuvan pääroolin

Mia Ehrnrooth, 36

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Mia on päämäärätietoinen nainen, jolla on monta titteliä: äiti, vaimo, malli, näyttelijä, somevaikuttaja ja yrittäjä. Mia on naimisissa, ja hänellä on yrittäjämiehensä kanssa kaksi alle kouluikäistä lasta. Mialla on koti Espoossa ja kiireisiä työviikkoja varten vuokra-asunto Helsingissä ytimessä. 

Mian elämän peruspilareita ovat perhe, liikunta ja terveys, ura sekä ystävät. Hän organisoi naisverkostonsa kanssa erilaisia tapahtumia kuten vaalitentin naispoliitikkoehdokkaille tai hauskanpitoa varten hiihtokoulun olympiakultamitalisti Sami Jauhojärven opastuksella.

Kasvukipuja tuottaa kuitenkin saada aika riittämään kaikkeen siihen, mitä Mia haluaisi tehdä. Lisäksi seminaarit ja mallintyöt vievät Miaa usein tapahtumiin ja kuvauksiin ympäri maailmaa. 

Anitra Ahtola, 50+

Anitra nousi julkisuuteen vuonna 1996 Miss Suomi -kilpailun ensimmäisenä perintöprinsessana. Muutamaa vuotta myöhemmin hän perusti oman tanssikoulun. Anitralle perhe on kaikki kaikessa, ja hänellä on kolme omaa ja kolme bonuslasta, jotka ovat tulleet hänen elämäänsä entisten kumppanien kautta. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Anitra asuu nuorimman lapsensa ja perheen jackrussellinterrierin kanssa Espoossa muiden lasten lennettyä jo pesästä. Lasten ja nuorten hyvinvointi on Anitralle sydämen asia. Henkisyys on Anitralle merkittävä hyvinvoinnin kulmakivi, joka on mukana hänen arjessaan lukuisin eri tavoin.

Satu Väkiparta, 50+

Räiskyvän punatukkainen Satu on synnynnäinen organisoija, joka rakastaa järjestää toimintaa ja tapahtumia läheisilleen sekä kotikaupunginosansa, Helsingin Kulosaaren asukkaille. Sadun laaja ystäväpiiri saa nauttia hänen ideoimistaan hulluistakin tapahtumista ja ikimuistoisista reissuista. Kaveripiirissä ”Satu Tours” on jo käsite. 

Satu on suomalaisen luksuksen asiantuntija, ja hän on järjestänyt aiheesta myös koulutuksia sekä kirjoittanut kirjan. Satu on ollut kahdeksan vuotta vihreiden kaupunginvaltuutettuna. Hän uskaltaa puhua suoraan, eikä hän pelkää pientä draamaa. Sanomista tulee helposti esimerkiksi siitä, jos joku ei kunnioita hänen asettamiaan sääntöjä tai aikataulujaan. Sadulla on miehensä kanssa neljä lasta, joista nuorin asuu vielä kotona. Perheeseen kuuluu myös kaksi chihuahuaa, jotka seuraavat Sadun mukana kaikkialle. Sadun perheellä on rakas kakkoskoti Ranskan Rivieralla, Mentonin kaupungissa.

Marjo Toskala, 44

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Marjo on pippurinen ilopilleri, jonka persoonassa yhdistyvät piinkova yrittäjä ja vallaton luonnonlapsi. Entisessä elämässään hän vietti useita vuosia Pohjois-Amerikassa yhdessä ammattiurheilijapuolisonsa kanssa, mutta alkoi toteuttaa omia unelmiaan täysillä vasta erottuaan ja palattuaan Suomeen. 

Nykyisin Marjo johtaa sisustusalan yritystä, joka on erikoistunut myytävien kotien kalustukseen ja stailaukseen. Hän on tähän saakka keskittynyt luomaan uraa erityisesti Pirkanmaalla, mutta nyt hän on laajentamassa yritystoimintaansa myös pääkaupunkiseudulle.

Marjo jakaa aikaansa sekä Tampereen että Helsingin välillä. Marjo on sinkku, ja vaikka hän nauttii elämästään juuri näin, ei hän sulje pois parisuhteen mahdollisuutta. Marjolla on laaja ja aktiivinen ystäväpiiri, jonka kanssa hän viettää aikaansa muun muassa yhteisen pokerikerhon iltamissa. Marjo pitää hyvästä ruoasta ja laadukkaista juomista. Hän rakastaa myös nopeita autoja, ja niiden lailla hän itsekin kiihtyy nollasta sataan muutamassa sekunnissa.

Linda Jakobsson, 34

Linda Jakobsson.
Linda Jakobsson.

Tehokas ja aikaansaava Linda on niitä naisia, joiden päivässä tuntuu olevan enemmän tunteja kuin muilla. Hän luovii läpi ruuhkavuosien kahden alle kouluikäisen lapsen äitinä, rakentaa samalla huippu-uraa kovalla ja kilpaillulla pelialalla ja on näkyvä persoona myös somessa. 

Linda työskenteli aiemmin luovana suunnittelijana erinäisissä mainos- ja bränditoimistoissa, joissa hänet palkittiin useaan otteeseen. Nuorimman lapsensa syntymän jälkeen Linda päätti tehdä uuden aluevaltauksen ja aloitti työt maineikkaassa kotimaisessa pelialan yrityksessä.

Linda asuu perheensä kanssa Espoon Westendissä. Työn ja perhe-elämän paineet eivät ole sammuttaneet hänen seikkailunhaluista puoltaan, vaan Linda rakastaa edelleen hauskanpitoa, eikä häntä ole vaikeaa puhua mukaan uusiin tai jännittäviin seikkailuihin. Erityisen mielellään Linda heittäytyy irrotteluihin rakkaan ystävänsä Marjon kanssa.

Tässä ovat Suomen The Real Housewives – mukana Anitra Ahtola ja Salkkarit-tähti

The Real Housewives on ikoninen tosi-tv-formaatti, jota on esitetty Yhdysvalloissa vuodesta 2006 asti. Yhdysvalloissa ohjelmasta on tehty 11 versiota, kansainvälisiä versioita on jo yli 20.

The Real Housewives -formaatin suomalaisversio alkaa Nelosella ja Ruudussa helmikuussa 2024.

Seuraa meitä somessa