fbq
Saara ja Nicola

Tässä eroottisessa draamassa Saara Kotkaniemi tutustui sveitsiläismieheensä – rohkea traileri julki

Saara Kotkaniemi ja hänen nykyinen miehensä, sveitsiläinen Nicola Perot näyttelevät pääosia lokakuussa 2023 ensi-iltansa saavassa intiimissä Villi leikki -elokuvassa. 

Elokuvan synopsiksessa kuvataan, että kesäisessä Turun saaristossa kuvatun ihmissuhdedraaman pääpari Saara ja Robert (Saara Kotkaniemi ja Nicola Perot) aloittavat lomallaan kiehtovan roolileikin koetellakseen parisuhteensa dynamiikkaa. Viaton kokeilu yltyy kiihkeäksi valtataisteluksi, jossa sekä Saara että Robert joutuvat kasvokkain synkimpien puoltensa kanssa.

Elokuvaa kuvattiin kesällä 2021. Saara oli tuolloin naimisissa näyttelijä-laulaja Olavi Uusivirran kanssa, ja he ilmoittivat erostaan saman vuoden marraskuussa. Nyt Saara ja Nicola ovat perustaneet perheen. Heidän esikoisensa syntyi vastikään, 15. huhtikuuta. 

Saara kertoi Anna-lehden haastattelussa, että hänestä ja Nicolasta tuli Villi leikki -kuvauksissa ystäviä. 

– Kävi niin hauskasti, että kun eron jälkeen törmäsimme uudelleen, tulikin sellainen erityinen fiilis, hän sanoo Annassa.

Villi leikki on saksalaissuomalainen yhteistuotanto, jonka on ohjannut Suomessa asuva saksalaisohjaaja Jonas Rothlaender. Elokuvan sivuosissa nähdään Outi Mäenpää, Timo Torikka, Elmer Bäck ja Cecilia Paul.  

Villi leikki

– On mahtavaa päästä tekemään elokuvaa Turun saaristoon, joka on maailmankin mittakaavalla täysin ainutlaatuinen paikka. Sen valoisien kesäöiden lumoava tunnelma tarjoaa täydelliset puitteet tarinallemme, jossa päähenkilöiden välinen eroottinen roolileikki viedään liian pitkälle. Elokuvallani haluankin tarkastella sitä hienovaraista rajaa, joka kulkee jossain intohimon ilmaisun ja roolileikkien, sekä suhteen kannalta tuhoisan valtataistelun välillä, Rothlaender kuvasi elokuvan levittäjän B-Planin tiedotteessa. 

Iina Kuustonen ja Saara Kotkaniemi esittävät Pohjoisen tähdessä rakastavaisia: ”Oli ihanaa näytellä yhdessä”

Seuraa meitä somessa