fbq
Pääkuva

Tällainen ääni saa TVOF-tähtivalmentaja Elastisen penkin kääntymään: "Ei pidä kuulostaa karaokelta"

Kimmo Laiho, eli hip hop -artisti Elastinen palaa The Voice of Finlandin 12. kauden tähtituomariksi kahdeksan vuoden tauon jälkeen.

Elastinen nähtiin mukana edellisen kerran kolmannella kaudella vuonna 2014. Hän ei ollut ajatellut paluuta lainkaan, kunnes häntä pyydettiin mukaan. Silloin hän innostui välittömästi.

− En ollut edes odottanut, että innostuisin niin paljon. Tuli sellainen fiilis, että tämä voisi olla kivaa taas pitkästä aikaa, Elastinen iloitsee.

Räppärin muistot laulukilpailusta ovat todella hienot, ja kilpailu on jäänyt kokemuksenakin mieleen. Uusi kausi täytti rap-yhtye Fintelligensistä ponnistaneen artistin odotukset.

− Päivät ovat iisimpiä ja kaikki ovat harjoitelleet ne 12 kautta. Tuotanto on todella toimivaa, ja oli helppoa tulla mukaan. Toiset koutsit (Maija Vilkkumaa, Anna Puu ja Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen) ovat olleet mukana jo monta vuotta, niin piti vain asennoitua oikein.

Toni Wirtanen kommentoi venäläiskilpailijoiden poistamista The Voice of Finlandista – tylyt terveiset itänaapuriin

Sisäkuva
The Voice of Finlandin uudella kaudella tähtivalmentajakatraan muodostavat Elastinen, Anna Puu, Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki, sekä Maija Vilkkumaa.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Millainen ääni saa Elastisen penkin kääntymään ja valitsemaan laulajan?

− Siinä pitää olla voimaa ja herkkyyttä. Toki haetaan persoonallisuuttakin. Äänen ei pidä kuulostaa karaokelta, eikä keltään muulta, Elastinen perustelee.

− Kaikki me tähtivalmentajat yritämme puristaa laulajilta heidän omaa ääntään ulos. Kun Maija Vilkkumaa avaa suunsa, niin kaikki tietävät, kuka laulaa.

The Voice of Finlandiin merkittäviä sääntömuutoksia – kisaamassa myös julkkisvalokuvaaja

Seuraa meitä somessa