fbq
Big Brother

Suudeltiinko BB-talossa ensimmäistä kertaa? Mia ja Aleksi viettivät herkkiä hetkiä peiton alla

Big Brother -taloon yhdessä saapuneet Mia ja Aleksi ovat talossa asuessaan tulleet nopeasti toisilleen läheiseksi. He viettävät paljon aikaa toistensa kainalossa ja hakeutuvat jatkuvasti toistensa seuraan hassuttelemaan, halailemaan ja silittelemään toisiaan. 

Parin välejä on spekuloitu talossa ja talon ulkopuolella useasti. He itse ovat sinnikkäästi kuvailleet suhdettaan läheiseksi sisarussuhteeksi. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että suhteessa on tapahtunut merkittävä käänne.

Mia ja Aleksi hämmensivät aiemmin tällä viikolla katsojia salaperäisillä papuaiheisilla keskusteluillaan. Kyseessä saattaa olla  jonkinlainen salakieli, jolla viestivät toisilleen suhteensa tilasta.
Aleksi ja Mia jatkoivat tätä kryptistä viestintää myöhään torstai-iltana ollessaan kahden talon kylpyhuoneessa.

– Kyl mä sanoisin, että ekan viikon aikana mä tykkäsin jo vähän [pavuista], Aleksi myöntää. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hän ei ollut silloin vielä varma, pitääkö pavuista tosissaan.

– Se oli semmoista, että tää on ihan hyvää, niinku makua, mies jatkaa.

– Semmoista makua, Mia naurahtaa Aleksin sanavalinnalle.

BB-Karvanin shokkipäätös! Jätti Big Brother -ohjelman kesken – tässä syy

T
Mia ja Aleksi ovat keksineet tiettävästi salakielen. 

Mia itse ei muista, milloin alkoi pitää pavuista enemmän. Hän paljastaa kuitenkin, että on jo alusta asti ajatellut papujen olevan “ihan siistejä”.

– Siis ei ihan siistejä vaan siistejä, siisti ruokaelementti, nainen tarkentaa ja Aleksi nauraa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Mutta Mia kuitenkin tähdentää, että kun pavuista pitäminen alkoi, se alkoi kuin sormia napsauttamalla. Myös Aleksi kuvaa tunteidensa papuja kohtaan heränneen samalla lailla.

Keskustelu palkokasveista näyttää tuottaneen hedelmää, koska aamuyön pimeydessä nämä papuintoilijat halailevat ja kaulailevat ympäri taloa. Kun he vihdoin malttavat käydä nukkumaan, he kipuavat samaan sänkyyn. 

Pari yrittää olla varovaisia ja hiljaisia. Peittojen alta kuuluu kuitenkin jotain, joka on tulkittavissa suukotteluksi. Tätä jatkuu useiden minuuttien ajan. 

Kun he vihdoin irtautuvat toistensa otteista, Mia peittelee Aleksin nukkumaan ja antaa tälle vielä viimeisen syleilyn ennen kuin hipsii omaan petiinsä unille.

Miten parin suhde kehittyy tästä eteenpäin? Onko #mallu jo todellisuutta? Jännitä suhteen tilaa Nelosen koostelähetyksissä ja suorana Ruudun 24/7-palvelussa. 
 

Seuraa meitä somessa