fbq

Suoratoistovinkit: Rahapajan ohjaajan uutuuselokuvassa salamatkustaja aloittaa yhden naisen epätoivoisen operaation

Netflixin alkuperäiselokuva Nowhere on kotoisin Espanjasta, josta on tullut useita suosittuja Netflix-tuotantoja.

Nowhere

Netflix PE 29.9.

Raskaana oleva Mia pakenee aviomiehensä Nicon kanssa totalitäärisestä kotimaastaan, ja he päätyvät salamatkustajiksi valtamerilaivaan. Pariskunta joutuu erilleen, ja hirmumyrsky paiskaa Mian säilytyskontin mukana yksin keskelle merta.

Mian pitää aloittaa yhden naisen epätoivoinen operaatio pelastaakseen itsensä ja syntymättömän tyttärensä sekä löytääkseen jälleen miehensä. Vastoinkäymisiä tulee yksi toisensa jälkeen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Netflixin alkuperäiselokuva Nowhere on kotoisin Espanjasta, josta on tullut useita suosittuja Netflix-tuotantoja kuten Rahapaja ja samojen tekijöiden Sky Rojo sekä Karut kadut.

Piirit ovat pienet Espanjassakin, sillä Nowheren ohjaaja Albert Pintó on ohjannut jaksoja myös Rahapajaan ja Sky Rojoon.

Päähahmo Miaa Nowheressa puolestaan näyttelee Anna Castillo, joka nousi kotimaassaan kuuluisuuteen pitkäikäisestä saippuaoopperasta Amar es para siempre.

Suomessa hänen tähdittämistään elokuvista on nähty ainakin sukudraama Oliivipuu ja ryhmäseksikomedia Hauskaa joukolla. Jälkimmäinen löytyy sekin Netflixistä.

John Wick -leffojen taustat paljastuvat

The Continental: From the World of John Wick

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Prime Video PE 22.9.

Kolmiosainen The Continental: From the World of John Wick johdattaa katsojat suoraan John Wick -universumin keskipisteeseen, legendaariseen salamurhaajien hotelliin, The Continentaliin. Sarjassa seurataan 1970-luvun helvetillisen New Yorkin tapahtumia nuoren Winston Scottin näkökulmasta.

Keanu Reevesin tähdittämissä John Wick -elokuvissa Winston Scottia esitti Ian McShane. Sarjassa Scottia puolestaan näyttelee Colin Woodell (The Originals, Masters of Sex), ja tarinassa hän saa vastaansa Mel Gibsonin esittämän rikollisjohtajan Cormacin.

Regina aloittaa uutena poliisipäällikkönä

East New York

HBO Max TI

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Regina Haywood on itäisen New Yorkin 74. poliisipiirin vastaylennetty päällikkö. Työläiskaupunginosa Brooklynin reunamilla kuohuu sosiaalisten mullistusten ja ensimmäisten keskiluokkaistumien merkkien pyörteissä. Seutu on Haywoodille erityisen tärkeä hänen perhesiteidensä kautta, ja hän päättää hyödyntää luovia ratkaisuja suojellakseen rakasta yhteisöään.

Ensi alkuun konstaapelit ja etsivät on kuitenkin saatava tukemaan suunnitelmaa, mikä on helpommin sanottu kuin tehty. Osa suhtautuu Haywoodin nimitykseen epäilevästi, osa taas vastustaa hänen epätoivon vimmalla ajamiaan uudistuksia. Regina pitää silti kiinni haaveesta suojella poliisipiirinsä yhteisöä ja samalla tulla osaksi sitä.

Regina Haywoodia näyttelee Amanda Warren, joka on ollut muun muassa Gossip Girlissä, NCIS: New Orleansissa ja Rouva ministerissä. Mukana ovat myös muun Star Wars -elokuvista ja NYPD Bluesta tuttu Jimmy Smits sekä Orange Is The New Blackissä näytellyt Elizabeth Rodriguez.

Flynn testaa miesten toimintaa

Undercover: Sexual Harrasment – The Truth

MTV Katsomo KE

Brittiläisessä uutuusdokumentissa journalisti Ellie Flynn ottaa käsittelyynsä seksuaalisen häirinnän Isossa-Britanniassa. Flynn muun muassa perustaa kolmeen deittisovellukseen profiilit kuvilla, joissa hän itse on 18-vuotias. Pian postilaatikko on pullollaan ei-toivottuja valokuvia miesten sukuelimistä.

Flynn soittaa kuvia lähettäneille miehille. Dokumentissa kuullaan, mitä heillä on sanottavanaan. Myös ryhmä koulutyttöjä kertoo kokemuksistaan. Flynn päättää tehdä toisen testin ja esittää juopunutta yksinäistä naista baarien edustalla.

Suora seuranta alkaa jälleen

Pentulive

Yle Areena PE 29.9.

Tänä syksynä Ylen Pentulivessä seurataan keskikokoisen vinttikoirarodun whippetinpentujen kasvua syntymästä luovutusikään. Odotettavissa on vauhtia, voimaa ja ylväyttä, sillä whippetit ovat pienenä villejä vipeltäjiä, mutta samalla niistä on jo aistittavissa aikuisen vinttikoiran upeaa askellusta ja luontaista arvokkuutta.

Pentuliven kamerat käynnistyvät kolmatta kertaa syyskuun lopussa, kun whippet-emo Sinin laskettu aika lähestyy. Pentulaatikon tapahtumia seurataan joulukuuhun asti, jolloin pennut ovat ehtineet luovutusikään.

Arskan poika supersankarina

Gen V

Prime Video PE 29.9.

Supersankarimytologiaa rajulla ja satiirisella otteella käsittelevää The Boys -sarjaa on tähän mennessä nähty Prime Videossa kolmen tuotantokauden ajan. Nyt ilmestyvä spin-off-sarja Gen V laajentaa tarinaa Godolkin University -yliopistoon. Kyseessä on opinahjo, joka on tarkoitettu vain oppilaille, joilla on yliluonnollisia voimia. Godolkinissa nuoria koulitaan seuraavan sukupolven supersankareiksi.

Yhtä pääosaa näyttelee Arnold Schwarzeneggerin poika Patrick. Hänen esittämänsä Golden Boy hallitsee tulta, ja siviiliminä Luke Riordan on yksi koulun suosituimmista oppilaista.

The Boysin seuraavan, neljännen kauden kuvaukset ovat puolestaan jo loppuneet. Julkaisua on kuitenkin viivästetty siihen saakka, että käynnissä oleva USA:n käsikirjoittajien lakko on saatu ratkaistua.

Seuraa meitä somessa