fbq
suoratoistoSofia Belórf Katiska-dokumentissa suhteestaan Niko Ranta-ahoon: "Olin ylpeä rehellisestä suomalaisesta miehestäni"
Sofia Belórf Katiska-dokumentissa suhteestaan Niko Ranta-ahoon: "Olin ylpeä rehellisestä suomalaisesta miehestäni"

Jaksossa seurataan kansainvälisen huumekaupan toimintaa Espanjan Aurinkorannikolla ja tutkitaan Katiska-liigan huumeiden matkaa Suomeen. 

Sofia muistelee jaksossa arkeaan Espanjan Marbellassa hänen ja Nikon hulppeassa kartanossa.

- Olin kauhean ylpeä siitä, että täällä missä kaikkien muiden poikaystävät on rikollisia, mulla on tämmönen rehti suomalainen bisnesmies, Sofia toteaa jaksossa.

Hän tiesi, että pariskunnan tuttavapiirissä oli hämäräbisneksiä, mutta ei voinut aavistakaan Nikon johtavan huumeliigaa.

Sofia oli hämmästellyt, kun Niko oli epäillyt kodin turvallisuutta. Niko oli pelotellut Sofiaa epäilemällä, että pariskunta aiottaisiin ryöstää. Niko otaksui, että heitä seurattiin autolla ja droneilla. Niko aikoi palkata aseistettuja vartijoita kotiinsa.

Kuitenkin Sofia koki arkensa turvalliseksi Marbellassa. Hän kertoo ohjelmassa arkirutiineistaan. Hän heräsi aina viimeistään kahdeksalta, kävi aamulenkillä ja ryhtyi valmistamaan terveellistä aamupalaa. Hän herätti Nikon yhteiselle aamiaiselle ja lähti salille, kun mies lähti töihin.

Sofia kehuu ohjelmassa laittaneensa Nikon myös kuntokuurille, jonka tuloksena mies laihtui 10 kiloa.

- Me elettiin äärimmäistä tylsän pariskunnan elämää, se ei ollu sellasta kuin voisi kuvitella huumediilerin kanssa elämisen olevan.

Lue myös: Katiska 2: Ranta-aho värväsi lapsuudenystävänsä huumehommiin: "Niko kysyi, onko pikkurahan tarvetta"

Välit kunnossa

Sofia kokee, että Nikossa on kaksi eri persoonaa. Sofia kertoo rakastuneensa siihen Nikoon, joka ei ole sama ihminen kuin huumeliigan pomo.

- Miten niin äärimmäisen kiltti, huomioonottavainen ja toisia ajatteleva ihminen voi tehdä noin itsekkään teon? Sofia kysyy.

Sofia ja Niko erosivat, kun Niko oli vangittuna. Eron jälkeen Sofia ja Niko ovat muutaman kerran vaihtaneet viestejä ja puhuneet puhelimessa.

- On ollut tosi ok välit. Tietysti alussa hän oli äärimmäisen suuttunut mulle, mikä on ihan ymmärrettävää sinällään. Tietysti minä aattelen, että minähän tässä voisin olla sulle suuttunut.

Sofia linjaa, ettei hän missään tapauksessa vihaa Nikoa, vaikka Niko tekikin törkeän tempun.

- Mä toivon hänelle oikeasti hyvää ja näen edelleen sen hyvän tyypin siellä takana.

Lue myös: Mitä kuuluu Niko Ranta-aholle ja mitä ex-heila Sofia Belórf ajattelee kaikesta kokemastaan? True Crime -sarja Katiska saa jatkoa 

Kolmiosainen Katiska-dokumenttisarja on katsottavissa Ruutu+-tilauksella. Uusi jakso ilmestyy palveluun maanantaisin. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
31.01.2022 13:08 | Teksti: Tanja Korpela I Kuvat: Nelonen Media

Seuraa meitä somessa