fbq
suoratoistoMaisa Torppa avautuu äitiydestään uudessa Gossip Moms -realitysarjassa
Maisa Torppa avautuu äitiydestään uudessa Gossip Moms -realitysarjassa

Discovery+-palvelun uudessa tosi-tv-sarjassa Gossip Moms Suomi seurataan neljää julkisuudesta tuttua naista vanhemmuuden kautta. Tänään uutisoitiin, että mukana ovat Maisa Torppa, Henna Kalinainen, Sini Ariell ja Vilma Karjalainen. Sarjassa käsitellään muun muassa sitä, millaista on olla äiti, kun on saanut osakseen voimakasta arvostelua omasta julkisuuskuvastaan ja äitiydestään.

Maisa Torpan toinen lapsi syntyi heinäkuussa, ja sarjassa seurataan Maisan odotusaikaa. Vielä alkuvaiheessa oleva raskaus on Maisalle unelmien täyttymys. Samaan aikaan onnellista odotusta kuitenkin varjostaa kohu toisensa jälkeen, kun Maisan elämää käsitellään julkisuudessa.

Maisa alkoi tulla tunnetuksi 2010-luvun alussa, kun hän muun muassa voitti Miss Bikini -tittelin ja osallistui Viidakon tähtöset -sarjaan. Vuonna 2016 hän alkoi seurustella rallitähti Jari-Matti Latvalan kanssa. Pari erosi pettämisskandaalin jälkeen vuonna 2019, jonka jälkeen Maisa on ollut yhdessä nykyisen miehensä kanssa.

Henna Kalinainen

Henna Kalinainen tuli alun perin tunnetuksi jalkapalloilija Mikael Forssellin salarakkaana vuonna 2008 ja on sittemmin muun muassa esiintynyt useissa realitysarjoissa. Hennan esikoislapsi yhdessä Jarkko-rakkaan kanssa syntyi tämän vuoden alussa, ja sarjassa päästään seuraamaan perheen vauva-arkea lähietäisyydeltä.

Sini Ariell

Malli Sini Ariell (synt. Tarkkinen) ponnahti valtakunnan julkisuuteen Tatuointistudio HelsINK -televisiosarjasta. Hän asuu nykyään perheineen Australiassa. Lapsettomuusdiagnoosin aikoinaan saanut 3-vuotiaan tyttären äiti yrittää miehensä kanssa nyt uutta raskautta.

Vilma Karjalainen

Vilma Karjalainen osallistui kolmannelle ja viidennelle Temptation Island -tuotantokaudelle Juuso Lehmusvyöryn kanssa, ja pari sai yhteisen lapsen, mutta erosi pian synnytyksen jälkeen tänä vuonna.

Englanninkielisestä nimestä huolimatta kyse on täysin kotimaisesta formaatista. Sarjassa on 20 osaa, ja niitä ilmestyy discovery+-palveluun kaksi jaksoa viikossa.

Gossip Moms Suomi alkaa discovery+-palvelussa torstaina 16. syyskuuta.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
06.09.2021 13:49 | Teksti: Toni Keränen I Kuva: Samuli Karala/discovery+

Seuraa meitä somessa