fbq
suoratoistoHBO Maxille ensimmäinen suomalainen viihdeohjelma – juontajina Viki ja Köpi
HBO Maxille ensimmäinen suomalainen viihdeohjelma – juontajina Viki ja Köpi

HBO Max on julkistanut ensimmäisen suomalaisen viihdeohjelmansa, joka kantaa nimeä True Story Suomi. Palkittujen radiopersoonien Ville Eerikkilän ja Juuso Kallion, eli Vikin ja Köpin juontama sarja kertoo suomalaisten hulvattomimmat ja samaistuttavimmat tositarinat kasvatettuna niiden ansaitsemiin mittasuhteisiin. 

Viki ja Köpi tapaavat ohjelmassa tavallisia ihmisiä ja kuulevat heidän kertomansa hillittömät tositarinat ensimmäistä kertaa. Näyttelijät ja koomikot herättävät tarinat henkiin ja esittävät ne ansaitsemissaan mittasuhteissa – koska totuus voi tosiaan olla tarua hauskempaa.

– Meistä on mahtavaa kuulla ihmisten uskomattomia tarinoita. Vastaavaa teemme radiossakin paljon, joten siinä mielessä olemme tutulla maaperällä. Tällä kertaa tarinankerronta viedään kuitenkin aivan uudelle tasolle, emmekä malta odottaa, mitä tuleman pitää! Ihastuimme formaattiin ensisilmäyksellä, ja olemmekin erityisen innoissamme päästessämme juontamaan tätä ohjelmaa, Viki ja Köpi tunnelmoivat tiedotteessa. 

– Suomalaiset ovat olleet poikkeuksellisia tarinaniskijöitä aina Lönnrotin ajoista lähtien, ja True Story Suomi tulee herättämään suomalaiset tarinat henkiin ennennäkemättömällä tavalla, HBO Maxin vastaava tuottaja Christian Wikander toteaa. 

Sarja saa ensi-iltansa yksinoikeudella HBO Maxilla, ja ohjelman tuotannon on tarkoitus alkaa tänä keväänä. Kuusiosainen sarja perustuu australialaiseen formaattiin. Haku sarjaan on käynnissä. 

Lue myös: Tässä ovat Suomen surkein kuski -ohjelman kisaajat – auton rattiin hyppäävät myös julkkikset

04.03.2022 11:09 | Kuva: HBO

Seuraa meitä somessa