fbq
suoratoistoErna Husko avautuu Fitnesspäiväkirjassa rankasta erostaan: "Olen itsekin valehdellut asioista"
Erna Husko avautuu Fitnesspäiväkirjassa rankasta erostaan: "Olen itsekin valehdellut asioista"

Ernalla on takanaan haastava vuosi, ja nyt kaiken päälle parisuhde on päättynyt eroon. Erna kertoo olleensa itse aiemmin huono ja petollinen ihminen suhteissaan, mutta nyt sama on sattunut omalle kohdalle, mikä tuntuu pahalta.

- Ehkä tämä on karma, Erna toteaa vakavana.

- Olen ihan shokissa. En vain jaksa. Olen pari päivää ollut shokissa. Tiedän arvoni, eikä se todellakaan ole tällaista, hän tilittää.

Ernan mukaan hän on itsekin sortunut valehtelemaan ja salaamaan asioita aiemmissa suhteissa. 

- Olen itse ollut ihminen, joka on salaillut viestejä. Olen itse ollut todella huono ihminen suhteissa, ja valehdellut asioista, fitnesstähti avautuu.

- Ja nyt kun se tapahtuu minulle, niin tiedän, miltä se oikeasti tuntuu. Tuntuu todella ikävältä, enkä halua tätä tunnetta kenellekään. En ole todellakaan ollut täydellinen ihminen. Olen tänä vuonna oppinut olemaan luotettavin ihminen, aidoin ja rehellisin suhteissa, Erna pohdiskelee.

Lue myös: Fitnesspäiväkirja: Miljoonien seuraama pakarakaunotar Erna Husko joutuu elämään pelossa – fanit ahdistelevat törkeästi

Lue myös: Fitnesspäiväkirjasta uusia jaksoja – mukana dopingkohussa ryvettynyt Lotta Harala ja peppukuningatar Erna Husko

Fitnesspäiväkirja 2022 kolme jaksoa tiistaisin discovery+-palvelussa.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
30.11.2021 09:34 | Teksti: Monica Ollas I Kuvat: Discovery Finland

Seuraa meitä somessa