fbq
suoratoistoEi herkimmille katsojille: Sofia Belórfin rinnat leikataan
Ei herkimmille katsojille: Sofia Belórfin rinnat leikataan

Sarjan 11. jakso Silikoni ylösalaisin alkaakin varoituksella, että jakson kuvamateriaali saattaa järkyttää herkimpiä katsojia.

Varoitus on ihan paikallaan, sillä Sofian leikkausta seurataan erittäin tarkasti  kaikkine viiltoineen ja implantinvaihtoineen. Käy ilmi, että toinen hänen vanhoista implanteistaan on ollut ylösalaisin.

Leikkauksesta Sofia herää nopeasti, mutta nälissään ja kylmissään. Väsyttää ja sattuukin. Puolitoista tuntia myöhemmin hän on kuitenkin jo matkalla kohti hotellia ja melkein valmiina uusiin seikkailuihin.

Viikon toisessa uudessa jaksossa rintaleikkaukseen tai siitä toipumiseen ei palata sanallakaan. Siinä Sofia ja Bambi tekevät todella pitkää päivää kuvatessaan tv-sarjansa markkinointikuvia ja -videoita Samuli Karalan ja muun huipputiimin kanssa.

16-osaisesta Sofian salaisuudet-sarjasta tulee discovery+-suoratoistopalveluun kaksi uutta jaksoa viikossa aina maanantaisin.

Viikon toisessa uudessa jaksossa Sofia pääsee tekemään tv-sarjansa markkinointikuvauksia yhdessä huippukuvaaja Samuli Karalan kanssa.

 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
12.07.2021 16:39 | Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Sami Wilenius/discovery+

Seuraa meitä somessa