fbq
suoratoistoAleksi Mäkelän uutuussarja vie vauhdikkaalle 1980-luvulle
Aleksi Mäkelän uutuussarja vie vauhdikkaalle 1980-luvulle

1980-luvun Helsingin mielenmaisemaa ja nousukautta kuvaavassa uutuussarjassa raha kasvaa puissa ja solarium on uusi aurinko. Kaupunkiin saapuu pienviljelijän lahjakas poika, Marko Hyyryläinen. Hän haluaa oman osansa rahasta, rakkaudesta ja ihan kaikesta. Sattuman kautta hänestä tulee Marko Goldstein, aikakautensa hillitön ruumiillistuma. Kaikella on kuitenkin hintansa, eikä pröystäilyn takana olevaa todellisuutta ole helppo peitellä.

Vauhdikkaan ja värikkään draamasarjan näyttelijäkaartissa nähdään sekä uusia kiinnostavia näyttelijöitä että tutumpia konkareita. Keskeisissä rooleissa ovat mm. Wilhelm Enckell (kuvassa vasemmalla), Saga Sarkola, Santeri Helinheimo Mäntylä, Sonja Kuittinen, Heikki Ranta ja Linnea Leino. Kokeneempaa näyttelijäkuntaa sarjassa ovat Kristiina Halttu, Milka Ahlroth, Pertti Sveholm, Taisto Oksanen, Kaija Pakarinen ja Matti Onnismaa

Sinisen enkelin ohjaa Jussi-palkittu Aleksi Mäkelä (Olen suomalainen, Matti, Häjyt), ja sen ovat käsikirjoittaneet Johanna Hartikainen, Veli-Pekka Hänninen ja Pete Suhonen. Sarjan tuottaa C Morelle ja MTV:lle Solar Films.

C More -alkuperäissarjaa aletaan kuvata Helsingissä heinäkuun alussa, ja kuvaukset jatkuvat syyskuun lopulle saakka.

Sininen enkeli nähdään C More -suoratoistopalvelussa vuonna 2022.  

 

18.06.2021 11:17 | Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Suvi-Pilvi Inkeroinen/Solar Films

Seuraa meitä somessa