fbq
Essi Unkuri.

Sampo Kaulaselta ei heru sympatiaa Farmista pudonneelle: ”Pääasia, että joku häipyy”

Kumpi oli ensin: Muna vai kana? Vai kivi? Vastaus on: kivi. Kivi, joka pudotti Essi Unkurin Farmi Suomi -kilpailusta.

Viikon jaksossa Essi ja Joona Puhakka joutuivat kaksintaisteluun, jonka lajiksi Essi valitsi taidon, vaikka eräät arvelivatkin Farmi-kirjan tarkkaan opiskelleen Essin vahvuudeksi tiedon.

Tehtävänä oli saada iso kivenmurikka ja kananmuna pysymään ilmassa köyden avulla 20 sekunin ajan. Molemmat onnistuivat tehtävässä ensi yrittämällä, mutta Joona oli nopeampi.

– Nyt oli aika gladiaattorifiilis! Kun on puskenut päivän läpi, tehnyt paljon lihas- ja aivotyötä, niin mitä tahansa nyt tulee eteen, periaatteessa siitä voi selvitä, Joona riemuitsi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Huh huh, mikä matka! Kun lähdin farmille, ajattelin että nyt on luvassa sellainen työleiri että oksat pois. Aika nopeasti huomasin, että tämähän onkin paljon enemmän, Essi kommentoi lähtökirjettä rustatessaan.

Torppariyllätys kuohuttaa Farmi Suomessa – lopputulos saa Susanna Laineen lähes kyyneliin

Viikon päästä selviää, onko hänen valitsemansa torppari kaksintaistelupari Joona, jonka monien mielessä piti olla torpparina jo tällä viikolla.

Se on joka tapauksessa varmaa, että kylmän viileästi Farmi-kisaan suhtautuva Sampo Kaulanen ei menettänyt yöuniaan Essin lähdön vuoksi.

– Ihan häivähdys kävi mielessä ikävää, mutta se oli tosi nopea tuulahdus. Pöydässä alkaa kuitenkin olla melkein saman verran väkeä kuin aloittaessa, niin ihan virkistävää, että porukkaa lähtee. Peli on peli, niin pääasia, että joku häipyy, Sampo kommentoi tuttuun suorasukaiseen tyyliinsä.

Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa lauantaisin kello 20.
 

Seuraa meitä somessa