fbq
Farmi Suomi kauden 4 kilpailijoita.

Sampo Kaulanen antaa isällisiä neuvoja Farmi Suomessa: ”Ethän sä heti ensiksi käy tisseihin käsiksi”

Farmi Suomen kevään 2023 uudistuksiin kuuluu kultainen peruna. Jonnekin farmille on piilotettu kyseinen symboli, jonka löytäjä saa Selviytyjät-henkisesti itselleen yhden immuniteetin pudotusvalinnoissa. Farmilaiset kuulevat uudesta pelielementistä ensimmäisen kerran tämän viikon jaksossa. Perunajahti ei kuitenkaan kiinnosta ihan kaikkia kauheasti.

– Mie luulen, että mulla on maalitaulu selässä joka kerta. Se peruna olisi valtavan ihana juttu jos sen löytäisi. Mutta painanko mie tuolla perse ojossa pitkin farmia sitä etsimässä… en tiedä. Toivon jotenkin että Teemu (Laurell) tai joku lähipiirin tuttava sen löytäisi ja kertoisi siitä, niin sitten sitä voisi jotenkin hyödyntää, Sampo Kaulanen toteaa jaksossa.

Sampon passiivisuus perunajahdissa hämmentääkin ainakin Essi Unkuria. Tosin kovin kauaa eivät muutkaan ehdi immuniteettipottua etsiä, sillä Pehtoori saapuu farmille ja panee kilpailijat siivoamaan. Torppariksi valitun Meri Aallon napakka tyyli jakaa työtehtäviä liikoja kyselemättä arveluttaa joitakin.

Siivouspäivän päätteeksi farmilaisten pitää luoda jonkinlainen itseään kuvaava taideteos ja esitellä se Pehtoorille. Päivän aherrukset palkitaan saunalla ja farmirahalla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Päivän 12 valjetessa Joona Puhakka tuskailee tulenteon kanssa ja saa Sampolta isällisiä neuvoja:

– Ei kannata ahnehtia noilla pölleillä heti. Se on vähän sama kuin lähdet yökerhossa pokaamaan naista, niin ethän sä heti ensiksi käy tisseihin käsiksi, Sampo neuvoo kun Joona yrittää sytyttää liian isoja polttopuita. 

Farmi Suomessa dramaattinen pudotus – palaavatko kireät välit enää ennalleen?

Seuraa meitä somessa