fbq
Sami Helenius

Sami Helenius jää Selviytyjissä teinileirin ulkopuolelle: " Jos kerran naksahtaa kusetuksesta…"

Tämä kilpailija putosi Selviytyjät Suomesta – syyllisestä ei epäilystäkään: ”Hän järjesti tämän”

Sami sai itsekin edellisessä heimoneuvostossa kaksi ääntä. Entinen kiekkokarpaasi myöntää, että hän on ollut kilpailussa liian sinisilmäinen.

- Eilisessä heimoneuvostossa Samia fuulattiin aika komeasti, hän sanailee.

- Pitää ottaa varovaisemmin toisten puheet, ja olla varovaisempi myös omien puheideni kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Leo Stillman äänesti edellisessä jaksossa Markusta. Hän tulee selittelemään Samille, että teki päätöksen pakotettuna.

- Ihan hyvä, että tulee juttelemaan. Mulle kuitenkin jos kerran naksahtaa kusetuksesta, niin se ei ole enää ihan sama se luotto. Siinä luotossa on aika isokin kysymysmerkki sen jälkeen, Sami pohtii Leosta.

Ovatko suhdehuhut totta? Karoliina Tuomisen ja Leo Stillmanin lämpimät välit puhuttavat Selviytyjissä: ”Täällä ei jumalauta saa laittaa tunteita pelin edelle”

Tämäniltaisessa jaksossa Miss Suomi 2021 Essi Unkuri huomaa Samin ulkopuolisuuden heimossa. Muut heimolaiset naureskelevat keskenään, mutta Sami istuu heistä etäämmällä. Essi kertoo, että yleisesti heimossa on rento tunnelma.

- Huomaa kuitenkin, että Sami on aika vetäytynyt. Tämä on vähän semmoinen teinileri. Sami on se meidän opettaja, joka vähän niin kuin vierestä seuraa ja vahtii meitä. En tiedä, onko hänellä semmoista hengenheimolaista tässä leirissä, Essi miettii.

Sami Helenius
Rauhallinen Sami erottuu muusta heimostaan tämäniltaisessa jaksossa.

Heimossa naruja vetelevä radiotoimittaja Karoliina Tuominen kuitenkin pohtii kameralle, että Sami saattaisi olla hyvä tyyppi säästää jatkoon, ja kannattaisi ehkä ansaita hänen luottamuksensa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Selviytyjät Nelosella ja Ruudussa sunnuntaisin. 

Seuraa meitä somessa