fbq
Jarkko
Jarkko Miettinen

Salkkareiden juonipaljastukset: Noel yrittää saada Danielan raskaaksi – puhkoo kondomeja

Ensi viikolla Salatuissa elämissä on luvassa yllätysvieraita, murhayrityksiä ja lapsihaaveita.

Ensi viikolla Salatut elämät -sarjassa Aki ja Henrik saavat todellisia yllätysvieraita, joiden henkilöllisyys on kuitenkin salaisuus perjantaihin 6.10. saakka.

Sen sijaan mikään salaisuus ei ole, että Lassen ja Joannan suhdesolmu jumittaa yhä paikallaan. Joannan kiukuttelu ärsyttää myös Miraa, jolle Joanna ärähtää kaupassa kun Mira ei saa lapsensa kitinää hiljennettyä.

Hanin outo käytös ja alakulo hämmentävät Joonatania. Joonatan ja Ismo tulevat siihen tulokseen, että syypää on JP. OIkeassahan he ovatkin, koska Hanihan joutui todistamaan vierestä miten JP ajoi Cindyn päälle, minkä jälkeen JP uhkaili Hania pitämään nassunsa kiinni aiheesta. Joonatan ja Ismo lähtevät pitämään JP:lle puhuttelua ja keskeyttävät tämän uuden yrityksen ottaa Miki hengiltä.

Varsin alamaissa on myös Noel, eivätkä Danielan yritykset piristää miestä onnistu. Sitten Noel keksii, että haluaa lapsen Danielan kanssa. Daniela ei oikein lämpene ajatukselle, mutta Noel on päättänyt pitää unelmastaan kiinni ja puhkoo pian kondomeja aikeenaan saattaa Daniela raskaaksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Samaan aikaan Noelin entinen seurustelukumppani Susu jatkaa Keravalla kaksoiselämäänsä, mutta Susun uutta kumppania Ramia alkaa kiinnostella naisen menneisyys.

Salkkareiden juonipaljastukset: Mikin ja JP:n välit kärjistyvät väkivaltaan

Salatut elämät MTV3:ssa maanantaista torstaihin kello 19.30. Ensi viikon jaksot katsottavissa jo C Moressa perjantaina 6.10.

Seuraa meitä somessa