fbq
renny harlin

Renny Harlin ja KISS-yhtyeen Gene Simmons yhteistyössä – ”Pääsen viemään elokuvakatsojat heidän elämänsä pelottavimmalle lentomatkalle”

Legendaarisen KISSin basisti-laulaja Gene Simmons ja elokuvatuottaja Gary Hamilton (Lord of War, Venetsian kauppias) ovat perustaneet uuden yhtiön, jonka tarkoitus on kehittää, rahoittaa ja tuottaa elokuvaprojekteja. Suomalaisittain uutisesta tekee mielenkiintoisen se, että Simmons/Hamilton Prods. -firman ensimmäinen elokuvan ohjaa tämänhetkisten suunnitelmien mukaan Renny Harlin.

Deep Water -niminen selviytymisjännäri on saanut niin sanotusti vihreää valoa, sen on tarkoitus mennä varsinaiseen tuotantoon tämän vuoden lopulla. Tarinassa Los Angelesista Shanghaihin matkalla oleva lentokone joutuu vaikeuksiin, ja sen on pakko laskeutua haiden valtaamille merialueille. Matkustajien pitää yhdistää voimansa ja paeta uppoavasta koneesta keskelle meripetoja.

– Olen saavuttanut suurimmat menestykseni työskennellessäni lentokoneiden tai haiden kanssa, Renny sanailee uutisen julkistaneelle Variety-lehdelle viitaten takavuosien blockbuster-elokuviinsa Cliffhanger, Die Hard 2 ja Deep Blue Sea.

Sylvester Stallone palaa Cliffhangerin uusintaversioon – Renny Harlin ei ole mukana

– Näiden kahden elementin yhdistäminen henkilövetoiseksi toimintaseikkailuksi on unelmieni täyttymys. En malta odottaa, että pääsen viemään elokuvakatsojat heidän elämänsä pelottavimmalle lentomatkalle, Renny jatkaa.

– Gene ja Gary ovat vanhoja ystäviäni. On jännittävää päästä rokkaamaan heidän kanssaan yhteistyön merkeissä, Renny hehkuttaa ohjaajapestiään Varietyssä.

Gene Simmons
Gene Simmons tunnetaan vuonna 1973 aloittaneen KISSin laulaja-basistina. Kuvassa Gene on vierailulla Helsingin Hard Rock Caféssa KISSin vuoden 2013 Helsingin-keikan yhteydessä.

Seuraa meitä somessa