fbq
Karo ja Leo

Ovatko suhdehuhut totta? Karoliina Tuomisen ja Leo Stillmanin lämpimät välit puhuttavat Selviytyjissä: ”Täällä ei jumalauta saa laittaa tunteita pelin edelle”

Heimot nimittäin sekoittuvat. 

Kilpailuun jo aiemmin osallistunut radiojuontaja Karoliina Tuominen pääsee valitsemaan jäsenet omaan heimoonsa, ja hän valitsee tulokkaiden puolelta muusikko Leo Stillmanin Timur-heimoonsa. Jaksossa huomataan pian, kuinka loistavasti he tulevat toistensa kanssa toimeen. Heidän heimotoverinsa keskustelevat siitä, kuinka he kuulivat yön aikana kikatusta Leon ja Karoliinan suunnalta.

- Mikä olisi teidän sellainen pariskuntanimi? Miss Suomi Essi Unkuri tiedustelee heimotovereiltaan.

- Leka, reality-tähti Niko Saarinen huudahtaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lisäksi kilpailijat ideoivat, että Leo ja Karoliina voisivat perustaa nimellä eräänlaisen voimahuoneen, jossa hakattaisiin lekalla tavaroita. Vitsailun kohteet eli Leo ja Karoliina naureskelevat päitään pudistellen heimotovereidensa jutuille.

Selviytyjät Suomi alkaa dramaattisesti – yksi kilpailijoista pökertyy: "Soittakaa lääkäri!"

Nikossa tilanne herättää kuitenkin myös muitakin tuntemuksia kuin naurua.

- Olen hyvin hämmentynyt, että he ovat niin hyvin klikkaantuneet yhteen. Se näyttää pelin kannalta vähän huolestuttavalta. Mun pitää Karoa muistuttaa, että täällä ei jumalauta saa laittaa tunteita pelin edelle, Karoliinan liittolainen Niko paasaa haastattelussa.

Leo ja Karoliina ovat sarjan kuvauksista palattuaan olleet suhdehuhujen kohteina.

Selviytyjät: Näin yllättävästi BB-Jasmiina kommentoi oksenteluaan ja pyörtymistä - heimotoverit hämmillään

Seuraa meitä somessa