fbq
Christoffer Strandberg

Oman tv-show’n saanut Christoffer Strandberg on uransa huipulla – haluaa seuraavaksi näytellä ruumista

Putouksesta tuttu Christoffer Strandberg haluaa nimeään kantavassa ohjelmassa keskittyä rentoihin kohtaamisiin. Keskiviikkona 22.3. saa ensi-iltansa Christoffer Strandberg Show

Nelonen lupaa Christoffer Strandberg Show'n katsojille kuplivaa tunnelmaa, kiinnostavia tarinoita ja kiusallisen hauskoja sketsejä.

Ohjelman isäntä on nimen mukaisesti Christoffer. Häntä kuunnellessa vahvistuu tunne, että tänä keväänä yleisölle tarjoillaan jotain ainutlaatuista.

– Show on ilon, yhteisöllisyyden ja rohkeuden ilotulitus. Maailmassa tapahtuu hienoja asioita; ihmisyys kehittyy ja menemme yhteiskuntana eteenpäin, mutta ympärillä on harmaita pilviä. Haluan luoda ohjelman, joka keskittyy negatiivisten uutisten sijaan valopilkkuihin ja on arjen huolien yläpuolella, Christoffer sanoo.

Ohjaaja Jesse Jokisen kanssa illan isäntä haluaa luoda yleisölle ja vieraille rennon kohtaamispaikan, Club Tofferin, jossa olisi studioympäristöä intiimimpi kotibilemäinen tunnelma. Vieraina Christofferin sohvalla nähdään tuttuja hahmoja urheilijoista näyttelijöihin. 

– Lisäksi nähdään aiemmin kuvattua materiaalia, joka on kuin minisarja ohjelman sisällä. Nimenä on Suku on pahin, ja näihin ”sukulaisiini” vieraat ovat päässeet tutustumaan. Tiedossa on varmasti komiikkaa, Christoffer lupaa.

Syksyllä 2018 Christoffer ponnahti suuren yleisön tietoisuuteen Putouksesta, jossa hän vaikutti kaikkiaan viiden kauden verran – kolme kautta näyttelijänä, kaksi juontajana. Lisäksi tv-kokemusta on tullut viihdeohjelmista Tanssii tähtien kanssa ja Masked Singer Suomi.

Jo takavuosina Christoffer haaveili omasta talk show’sta. Jälkiviisaana hän toteaa, että viime vuosien työkokemus formaattisarjoissa on antanut arvokasta oppia. 
Tuotantoyhtiö Yellow Film & TV kiinnostui nousevasta tähdestä jo 2017, mutta tarjous omasta ohjelmasta tuli viime syksynä. 

– Koin valtavan tunnevyöryn, kauhunsekaista onnea. Tiesin, ettei tällaisia tarjouksia kasva puussa. Kyse on minun näköisestäni ohjelmasta, ja mukaan on mentävä.

Christoffer on ollut alusta asti show’n suunnittelussa mukana ja saanut jopa itse valita tiiminsä. Vaikka oman ohjelman tekeminen on ainutkertaista ja huikeaakin, ei sitä parane miettiä liikaa. 

– Huomion pitää olla työssä eikä tilanteen hämmästelyssä. Keskityn sisältöön ja siihen, että olen hyvä isäntä yleisölle ja vieraille.

Christoffer Strandberg paljastaa: Urallani on aika kääntää uusi sivu

Christoffer Strandberg Show’n ensimmäisessä jaksossa nähdään muun muassa Christofferin oma komiikan esikuva, näyttelijä Miitta Sorvali, jonka röyhkeääkin huumoria hän ihailee. Idoliltaan Christoffer sai kehun, joka lämmitti sydäntä.

– Vietimme hulvattoman hullun päivän hahmoissa. Kuvausten jälkeen Miitta sanoi, että hänellä oli ollut todella hauskaa. Se tuntui valtavan tärkeältä. En halua, että vieraat tulevat paha maku suussa ohjelmaani. Haluan, että kaikilla on aidosti kivaa. 

Ammattiesiintyjien tapaan Christoffer toivoo, että ihmiset ottaisivat hänen show’nsa omakseen. Miten kiehtovaa olisikaan kurkistaa kotisohville katsojien aitoja reaktioita.

Asiallisen, rakentavan kritiikin näyttelijä ottaa mielellään vastaan, sillä se voi auttaa kehittymään. Tunneperäiseen palautteeseen hän kuitenkin suhtautuu varauksella, olipa kyse myönteisestä tai kielteisestä palautteesta.

– Tosin ihminenhän minäkin olen, joten kun ihmiset tykkäävät tekemisistäni, se tuntuu hyvältä ja tärkeältä.

Viime vuodet Christofferilla on ollut kysyntää erityisesti juontokeikoilla sekä televisiossa. Intohimo työhön vahvistaa uskoa omaan tekemiseen ja auttaa, jos stressi yllättää.

Menestynyt näyttelijä myöntää olevansa tarkka esimerkiksi siitä, mihin tositelevisio-ohjelmaan lähtee. Sääntönä on, ettei oma julkisuusstatus saa olla ohjelman keskiössä. Juontajana hän taas vaatii itseltään huolellista taustatyötä.

Jos uusia työkuvioita miettii, niin näyttelijän mieleen juolahtaa esimerkki houkuttelevasta keikasta.

– Voisin piipahtaa vaikka ruumiina Sykkeessä tai Ulla Taalasmaan serkkupoikana Salkkareissa. Tuollaiset olisivat hauskoja, Christoffer naurahtaa.

Vastapainona hektiselle työlle Christoffer nauttii Siuntion-talostaan sekä arjesta puolison ja koiran kanssa. Länsiuudenmaalaisessa kunnassa tv-tähti saa riisua julkkismaskin ja elää rauhassa omana itsenään. 

– Täällä minut tunnetaan isäni poikana. Käyn äidin kanssa kävelyillä, ja näen sukulaisiani. Siuntiossa maailma ei muutu, paitsi luonto vaihtaa väriä ja lunta sataa lisää, Christoffer toteaa.

Christoffer Strandberg: "Tämä on bensiini, jolla jaksaa tehdä paljon töitä"

Christoffer Strandberg Show Nelosella 22.3. alkaen. 

Seuraa meitä somessa