fbq
Pääkuva

Nyt on erikoista! Spermageddon-elokuvan päähenkilö on siittiö

Tämän vuoden aikana ensi-iltansa saa yksi erikoisimmista ja valistuksellisimmista elokuvista tähän mennessä.

Kyseessä on Spermageddon, norjalaisen Tommy Wirkolan (Dead Snow, Violent Night) yhdessä Rasmus A. Sivertsenin kanssa ohjaama animaatiomusikaali, joka kertoo elämän alkamisesta.

Spermageddonissa seurataan kahta juonikulkua. On kömpelöt teinit, Jens ja Lisa, jotka harrastavat seksiä ensimmäistä kertaa. Lisäksi on Simon-siittiö ja hänen kavereidensa tapahtumarikas seikkailu. Heidän päämääränään on saavuttaa munasolu.

– Tämä on sekä road movie että eeppinen seikkailu, mitä uskomattomin matka, kuten Taru sormusten Herrasta, ohjaaja kertoi tulevasta elokuvastaan Varietylle.

Elokuva-arvostelu: The Son on kivulias ja erinomainen draama nuorten henkisestä pahoinvoinnista

Örkkien ja haltijoiden sijaan sankarien täytyy taistella muun muassa kolibakteeripeikkoja vastaan. Spermageddonia on verrattu myös toiseen aikuisten animaatioelokuvaan Sausage Partyyn (2016), jossa Frank-makkara (äänenä Seth Rogen) yrittää pelastaa omat ruokakaverinsa, ettei heitä syötäisi hengiltä.

– Rakastamme kaikkea odottamatonta ja tämä käsikirjoitus on hillitön, röyhkeä, ajoittain jopa shokeeraavan todentuntuinen ja silti koskettava, elokuvan levittäjän, Charadesin perustaja Yohann Comte hehkuttaa.

Yhdysvaltalaiskoomikko ylistää miljoonille seuraajilleen suomalaista Sisu-elokuvaa: ”Täyttä rautaa ja voimaa!”

Sisäkuva
Spermageddonia on verrattu Sausage Party -animaatioelokuvaan, joka on kielletty alle 12-vuotiailta.

Sausage Party katsottavissa Prime Videossa.

Seuraa meitä somessa