fbq
Maajussille morsian maailmalla -Asgeir

Norjalainen maajussi-Asgeir paljastaa ominaisuuden, jota ei voi naisissa sietää: ”Todellinen turn off on, jos…”

Norjalainen Asgeir, 53, etsii uudessa Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa rakkautta, jonka kanssa voisi viettää aikaa erityisesti ulkoilmassa.

Suomi on kahden lapsen isälle ennestään tuttu maa, sillä hänen ex-vaimonsa on suomalainen, ja kaksi lasta puhuvat niin ikään suomea. Asgeir oli aiemmin naimisissa Kalastajan vaimo -blogia pitävän Johanna Lauvdalin kanssa. Pari erosi vuonna 2018. 

Suomalaisissa naisissa Asgeiria viehättää luonnonläheisyys. 

- Norjalaiset tytöt ovat aika samanlaisia kuin suomalaiset. He ovat itsenäisiä, ja pidän siitä. Suomalaiset naiset ovat vähän maanläheisempiä. He viettävät enemmän aikaa mökeillä ja lomailevat luonnossa. Se on hieno asia, Asgeir kertoi ohjelman pressitilaisuudessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Romanttisen kipinän syttymiseen tarvitaan kuitenkin enemmän kuin se, että nainen osaa kokata Asgeirin kalastamia mereneläviä.

- Olisi suuri plussa, jos nainen pitäisi kalastuksesta tai ulkoilusta. Etsin naista, joka voisi tulla mukaan matkoilleni Karibialle ja tehdä kanssani tavallisia asioita, Asgeir totesi. 

Tässä ovat Maajussille morsian maailmalla -sarjan uudet tähdet – mukana Kalastajan vaimo -suomalaisbloggarin ex-mies

maajussi

Asgeir ymmärtää myös suomen kieltä jonkin verran. Haastattelussa hän täräyttikin kokonaisen lauseen suomeksi. 

- Minä rakastan sinua, Asgeir veisteli.

Tv-sarjan kuvaukset olivat kalastajalle ennen kaikkea mukava kokemus, josta hän on kiitollinen.  

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Pidin kuvauksista, ja koen, että kaikki tekivät hyvää työtä. Pidän haasteista, ja tämä oli todellakin sitä. Rakastan Suomea, ja olen ollut siellä monta kertaa. 

Asgeirille rakkaus on elämän tärkein asia. Unelmatreffien ei kuitenkaan tarvitsisi sisältää maailmaa mullistavia aktiviteetteja. 

- Unelmien treffit riippuisivat vuodenajasta. Kesällä voisimme kylpeä ja grillata. Talvella voisimme laittaa paljon mereneläviä ruoaksi. Se riippuu kaudesta. Joskus voisi käydä vaikka ravintolassa. Tärkeintä on kuitenkin olla yhdessä ja jakaa asioita.

Naisen pinnallisuus ei niin ikään sovi Asgeirin pirtaan, eikä kulutuskulttuuri ole miestä varten. 

- Jos nainen puhuu vain kenkien keräilystä ja kauppakeskuksista, se ei ole sitä mitä etsin. Todellinen turn off on, jos nainen keskittyy vain päivittäin ongelmiin. Haluan onnellisen elämän.

Maajussille morsian maailmalla – MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa torstaina 13.4. alkaen.
 

Seuraa meitä somessa