fbq
Melkein Mensa

Näkökulma: Tämä ohjelma saa miettimään, mikä minussa on vikana!

Kävin jo katsomassa uuden Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuvan, sillä tunnustan olevani huonon huumorin ystävä. Televisio on tunnetusti täynnä huonoa huumoria, sekä tahatonta että tahallista. Ja on ainakin yksi sarja, joka naurattaa minua vielä enemmän kuin Kontio ja Parmas -leffan tai sarjan puskafarssimeininki, Joonas Nordman Shown spontaanit studiokohtaamiset tai Possen piinalliset piilokameraosuudet (melkeinpä ainoa asia joka ko. ohjelmassa itseäni naurattaa).

Kyseinen sarja on Foxin Melkein MENSA -visailu. Sen lisäksi että Juha Perälän ja Eero Ritalan keskinäinen naljailu on herkullista, myös itse kilpailu on parhaimmillaan hervottoman hauskaa seurattavaa.

Ohjelman luonne kiteytyy osioissa, joissa julkkiskilpailijat puetaan omituisiin ja liikkumista hankaloittaviin asuihin, kuten sumopainijoiksi tai yksisarvisiksi, ja heidän pitää samalla tehdä jotain keskittymistä vaativaa saadakseen vastausvuoron. Seurauksena on yleensä aina koomisen kaoottista Sekoilua isolla ässällä - studion lavasteet kaatuilevat kilpaa kilpailijoiden kanssa ja juontaja Perälä yrittää päästä alta pois päätään pidellen!

Juha Perälä paljastaa karmean suosikkilaitteensa Melkein MENSAssa: ”Se tekee höpöä”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ehkä hauskin osio on kuitenkin se, jossa kilpailijoita rangaistaan sähköiskuilla vääristä vastauksista. Usein reaktiot ovat niin voimakkaita, että ne tuntuvat lähes liioitelluilta. Pikkulinnut ovat kuitenkin kertoneet, että sähkösakot sattuvat ihan oikeasti, joten ei ihme, että jotkut julkkikset tuntuvat pelkäävän niitä jo ennalta niin paljon, että melkein itkevät. Ja hei, se vasta hauskaa onkin!

Mutta hei! Eihän terve ihminen tällaiselle naura! Minussa täytyy siis olla jotain pahasti vinksallaan, tai ainakin melkein. Yksi lohtu tässä sentään on. Päätellen siitä, että sähköiskuosio on muodostunut jo ohjelman tavaramerkiksi, niin en ole sairauteni kanssa yksin.

Katson toimittaja testasi Melkein MENSAn rangaistuksia: Sähköiskuja, räjähtävä jätti-ilmapallo ja ammuksia

Seuraa meitä somessa