fbq
Elsa Saisio ja Antti Luusuaniemi.

Näin Elsa Saisio löysi tiensä Kummeli-hupailujen maailmaan

Uuden Kummeli esittää: Kontio ja Parmas -elokuvan naistähti Elsa Saisio varttui näyttelijäksi taiteilijakodissa, jossa Kummelit tai muukaan kotimainen tv-viihde ei juuri pyörinyt.

Elsa valmistui teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2004. Hänen näyttelijäuransa alku rakentui teatteriklassikoiden ja vakavien leffaroolien varaan, kunnes hänelle löytyi naispääosa vuoden 2018 romanttisesta komediasta Kaikki oikein, jossa Elsan vastanäyttelijänä oli Antti Luusuaniemi (kuvassa). Juuri siitä hänet keksittiin viimeisimmän Kummeli-sarjan naispoliisiksi.

Asiaa auttoi sekin, että Elsa oli käynyt näyttelemässä useaan otteeseen Tampereen teatterissa, jota Kummeli-tiimiin kuuluva Heikki Vihinen johti vuosia. Aleksi Mäkelän hän taas tunsi Pahat pojat -elokuvan tiimoilta – Elsalla oli elokuvassa merkittävä naissivuosa.

– En siis hakeutunut komedia pariin mitenkään tietoisesti. Sitä paitsi Auni Parmaksen rooli on enemmän draamarooli kuin roolini vaikka Kaikki oikein -elokuvassa tai Kevyttä yläpilveä -sarjassa, Elsa huomauttaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Elsan roolihahmohan edustaa Kontiossa ja Parmaksessa niin sanotusti järjen ääntä, vaikka etenkin sarjassa Auni Parmaskin on sittemmin nähty myös hulluttelemassa.

– Toivoisin, että hahmoni irrottelisi vähän enemmänkin, Elsa toteaa.

Kummeli esittää: Kontio ja Parmas -elokuva ensi-illassa perjantaina 4.11.2022.

Elsa Saisio kunnostautuu elokuvalaulajana – Kummelit auttoivat löytämään Huuliharppukostajan 

Seuraa meitä somessa