fbq
Top Gun Maverick

Mitä ihmettä? Tom Cruisen Top Gun: Maverick nähdään jo pian telkkarissa - uusi suoratoistopalvelu rantautuu Suomeen

Katso uutisoi aiemmin, että Paramount+-suoratoistopalvelu lopettaa lokakuussa ja tilalle tulee Suomessa uusi SkyShowtime-palvelu. Nyt muutoksesta on saatu lisätietoa.

Paramount+ lopettaa Pohjoismaissa – tilalle tulee uusi SkyShowtime-palvelu

SkyShowtime lanseerataan Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa 20. syyskuuta. Kyseessä on Comcastin ja Paramount Globalin yhteisyritys. Osana kumppanuuttaan Paramountin kanssa SkyShowtime korvaa Pohjoismaissa Paramount+:n.

Uudessa palvelussa voi katsoa muun muassa seuraavia jo Paramount+-palvelusta tuttuja sarjoja: Halo, Yellowstone, The Offer ja Star Trek: Strange New Worlds. Mukana on myös Showtime-alkuperäissarjoja, kuten kuten Yellowjackets, Dexter: New Blood, Super Pumped: The Battle for Uber ja The First Lady.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Useat uutuuselokuvat saapuvat SkyShowtimeen tuoreina elokuvateattereiden valkokankailta. Katsottavaksi lähitulevaisuudessa ovat tulossa muun muassa Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Kätyrit: Grun tarina, The Northman, Sing 2, Sonic the Movie 2, The Lost City ja Downton Abbey: Uusi aikakausi.

Yellowstone
Kevin Costner/Yellowstone

Julkistamisesta alkaen tarjolla ovat lisäksi muun muassa seuraavien sarjojen ensiesitykset: odotettu Showtime-draama American Gigolo ja Sky-Originals-sarjat The Rising, The Fear Index, The Midwich Cuckoos. American Gigolo on uudelleenversiointi Richard Geren tähdittämästä vuoden 1980 elokuvasta, ja pääosassa nähdään Netflixin The Punisher -sarjasta tuttu Jon Bernthal.

Tulevien kuukausien aikana nähdään ensiesityksessä myös seuraavat nimikkeet: Yellowstone-sarjan viides kausi, Pitch Perfect: Bumper in Berlin ja Vampire Academy sekä Yellowjacketsin toinen kausi ja Let The Right One In

SkyShowtime aloittaa Suomessa tiistaina 20. syyskuuta.

Jon Bernthal American Gigolo
Jon Bernthal/American Gigolo

Seuraa meitä somessa