fbq
Emmi Suuronen

Missikaunotar Emmi Suuronen käyttää hyödyksi julkkispoikaystäväänsä Diilissä – näin tuomarit reagoivat

Diili Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa maanantaina 6.3.

Heti ensimmäisessä jaksossa moni kilpailija joutuu epämukavuusalueelleen, kun Jaajo Linnonmaa, Toni Lähde ja Noora Fagerström paljastavat, että tehtävänä on pyydystää kalaa, valmistaa se ja myydä tuote maantien varrella sijaitsevalla pysähdyspaikalla.

Diilin pitkä kuvausjakso vaikutti Noora Fagerströmin perhe-elämään – ”Kyllähän meillä tuli aika kovia riitoja”

Kilpailijat jakautuvat kahteen joukkueeseen, jotka nimetään Valjakoksi ja Kiilaksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Valjakko päättää järjestää koko perheen kalansavustuspäivän, johon Piia Koriseva kutsuu ystävänsä Ile Vainion lausumaan runoja. Missikisoista tuttu Emmi Suuronen järjestää keittiömestari Akseli Herlevin jakamaan nimikirjoituksia leikkuulautoihin. Emmi ja Akseli olivat ohjelman kuvausten aikaan avopari.

– Kuka kieltää, että meillä olis siellä joku ihminen tulossa myymään? Vaikka rakas mieheni, Emmi ehdottaa tiimikavereilleen, jotka pitävät ideaa loistavana.

– Kaikki kortit peliin niin sanotusti heti kärkeen, Emmi hymähtää ja soittaa Akselille.

Puhelimessa Akseli tiedustelee tapahtuman pukukoodia, johon Emmillä on yllättävä vastaus.

– Ihan vapaa, kunhan et tuu gepardipöksyissä.

t

Kun tehtävään kuuluu kaikki kalan pyydystämisestä lähtien, nyrjähtää kilpailijoiden aikataulu pahasti raiteiltaan. Lopulta Toni ja Noora odottavat kilpailijoita malttamattomina pysähdyspaikalla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Mä olen ollut täällä jo noin 1,5 tuntia venaamassa. Akseli näkyy olevan jo mestoilla. Täällä on ostajia jonossa ja itse tuote puuttuu, Toni lataa hieman hämillään tilanteesta.

Akseli Herlevi suhtautuu hässäkkään rennosti ja käyskentelee pitkin parkkipaikkaa odottavaisena.
Emmin idea kutsua avopuolisonsa avittamaan joukkuetta myynnin tekemisessä saa kiitosta neuvonantajilta.

– Akselin hankkiminen tähän vetonaulaksi oli mun mielestä erittäin hyvä idea. Sillä tehtiin suurin myynti. Eli näitä lautoja Akselin nimikirjoituksella myytiin huomattavasti enemmän, kuin itse sitä kalaa, Noora sanoo.

Risuja tulee kuitenkin tilaisuuden toteutuksesta ja lupausten lunastamisesta.

– Flyereissa ja mainoksissa mainostettiin tätä savustuspäivänä. Lapsille ilmaista ongintaa ja tuoretta kalaa myynnissä. Näistä lupauksista vain ”tuoretta kalaa” meni nappiin.

Kilpailu paikasta Jaajo Linnonmaan yritysimperiumin operatiivisena johtajana alkaa siis maanantain jaksossa kalastusvermeisiin pukeutumalla ja itse pyydystetyn kalan perkaamisella. Tehtävä kirvoittaa kisaajissa yllättyneitä kommentteja.

– Itse en ole montaa kertaa matoa koukkuun laittanut, yrittäjänä työskentelevä Tiina virnistää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Mun kalankäsittelytaidot on äärettömän huonot. En osaa tehdä niille yhtään mitään – sotkun! Tapahtumayrittäjänä toimiva kilpailija Mikko pohtii kameralle.

Diili Suomi 6.3. alkaen Nelosella. 

Seuraa meitä somessa