fbq
Tökä

Mikko Töyssy halusi näyttää elokuvassa lössähtäneeltä kehonrakentajalta – otti valmentajakseen Jari Bull Mentulan

Hän suosittelee elokuvaa ihmisille, joilla voi olla ennakkoluuloja fitnessiä kohtaan.

Punttikomediassa heiveröinen kirjastovirkailija Kerttu (Iina Kuustonen) päätyy bikini fitness -kisaajaksi apunaan elämänhallintansa kadottanut kehäraakki kehonrakentaja Vili, jota näyttelee Mikko Töyssy.

Mikolla on jo ennestäänkin urheilukomediataustaa, sillä hän oli mukana Ylen Villi kortti -paneelishow’ssa. 
─ Urheilu on kiinnostanut minua aina. Olen pelannut 90 prosenttia pallopeleistä elämäni aikana. Nyt pelaan padelia, tennistä ja lätkää. Vähenevissä määrin, mutta koitetaan pelata aina kun ehditään, Mikko kertoo Katsolle.

Mikko valmistautui rooliinsa Jari ’Bull’ Mentulan valmennettavana. Näyttelijä myös pohti, miltä timmissä kunnossa ollut kehonrakentaja näyttää, kun hän lösähtää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

─ Kehonrakentaja lähtee ylhäältä alaspäin, mutta ajattelin, että hän tulee toisessa suunnassa vastaan. Koitin hakea lihasmassaa ja terävöittää kulmia, jotta näyttäisin siltä, että olisin ylhäältä päin lösähtänyt, mutta kuitenkin toisesta suunnasta.

Mikko suosittelee Punttikomediaa niin komedian ystäville kuin ihmisille, joilla voi olla ennakkoluuloja fitness-urheilua kohtaan.
Punttikomediassa on hienosti avattu se, että fitness on huippu-urheilua siinä missä muukin huippu-urheilu. Tässä on hyviä kaneetteja ja itsetutkiskelua lajin tiimoilta. 

 Iina Kuustonen luopui dieetistä fitnessroolin jälkeen: "Vaaka lensi järveen"

Punttikomedia ensi-illassa perjantaina 21.10. elokuvateattereissa.

Seuraa meitä somessa