fbq

Mikko Penttilä avautuu TTK-pudotuksestaan: ”Yllättävän koville on ottanut”

Tanssii tähtien kanssa -kisasta sunnuntaina pudonnut näyttelijä Mikko Penttilä jäi kaipaamaan tanssikuplaa.

Mikko Penttilä ja hänen tanssinopettajansa Kerttu Nieminen joutuivat pudotetuiksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta sunnuntaina 1.10.

Mikko avasi tuntemuksiaan pudotuksesta Instagram-tilillään.

– Onpa ollut harmaa kalvo tän päivän päällä. Täytyy sanoa yllättävän koville on ottanut tää TTK:sta tippuminen, mutta toisaalta ihmekkös tuo koska kokemuksena Tanssii tähtien kanssa yllätti myös täysin, hän kirjoittaa.

Kansantanssia nuorena harrastanut Mikko kertoo, että on ollut hienoa löytää tanssin ilo uudelleen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Oli tosi upeaa heittäytyä paritanssin maailmaan ja päästä tutkimaan ja opettelemaan taas aivan uutta taiteenlajia. Taidetta joka on samalla myös kovaa kilpaurheilua. Ja sitten tämä kokonaisuus vielä paketoidaan erittäin ammattitaitoisen tiimin toimesta hienoksi viihdeohjelmaksi. Aikamoista.

Katsojat suuttuivat Mikko Penttilän TTK-pudotuksesta: "Täydellinen vääryys"

Erityisesti hän kiittelee tanssinopettajaansa Kerttua.

– Kerttu Nieminen on upea tanssitaiteilija, hieno opettaja ja visionäärinen koreografi. Ystävä. Me oltiin pirun hyvä pari, joka ruokki toisiaan ideoilla, musiikilla, läsnäololla, paskoilla jutuilla ja maitorahkalla!

Mikko ja Kerttu saivat tuomareilta tasaisen hyviä pisteitä koko kisan ajan, ja päätuomari Jukka Haapalainen määritteli heidän olevan korkealla hänen kirjoissaan. Silti matka tyssäsi neljänteen suoraan lähetykseen ja tangoon Viimeinen känni.

Tanssii tähtien kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy


Seuraa meitä somessa