fbq
veitola

Maria Veitola tekee paljastuksen yökyläohjelmasta – näin Teuvo Hakkarainen suhtautui homolakanoihin

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaa on nähty jo kahdeksan kautta. Maria Veitola vastasi yleisön kysymyksiin ohjelmaa koskien Instagram-tarinoissaan. 

Marialta udeltiin muun muassa, laittaako isäntäväki hänelle yleensä lakanat sänkyyn valmiiksi, vai onko Marialla kenties omat petivaatteet mukanaan. Maria vastasi, että useimmiten lakanat on laitettu valmiiksi, ja joskus ne on laitettu yhdessä.

Europarlamentaarikko Teuvo Hakkaraisen luona vieraillessaan Marialla kuitenkin poikkeuksellisesti oli omat lakanat.

– Teuvo Hakkaraiselle vein mukanani Finlaysonin Tom of Finland -lakanat ja nukuin niissä. Kysyin Teuvolta lähtiessäni, vienkö lakanat mennessäni ja hän pyysi mua jättämään ne, Maria kertoi sydänemojin kera.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Marialta kysyttiin myös, syntyykö vierailujen aikana usein kiusallisia hiljaisia hetkiä.

veitola
Maria vieraili Teuvo Hakkaraisen luona ohjelman ensimmäisellä kaudella. Visiitillä tavattiin myös Teuvon äiti. 

– Yllättävän harvoin! Saisi tulla useamminkin, se olis kiinnostavaa. 

Lisäksi tiedusteltiin, miten oma itsensä Maria on ohjelmassa ja miten hänen läheisensä ovat aihetta kommentoineet. Maria arvioi olevansa hyvin lähellä arkista omaa itseään ohjelman kuvauksissa. Hän kuitenkin muistuttaa, että tilanteet ovat erilaisia ja häneen saattavat vaikuttaa esimerkiksi hänen omaan elämäänsä liittyvät asiat. 

– Mitä tapahtuu samaan aikaan omassa elämässä, mitä kuvauspaikalla jne. Ja tietty mun ja päähenkilön dynamiikka, ennakkoasenteet, jännitys, kaikki näkyy musta. Ja sekin vaikuttaa, miten jakso on leikattu. Leikkaajakin on ihminen! 

Maria Veitola tarvitsi ammattiapua vierailtuaan Andy McCoyn luona: ”Yksi raskaimmista reissuistani”

Seuraa meitä somessa