fbq
barbie

Margot Robbiesta palkkakuningatar – kuittaa Barbie-leffasta jättipotin

Kesällä 2023 ensi-iltansa saava Barbie-elokuva kartuttaa ikonista nukkea näyttelevän Margot Robbien tilipussia muhkealla summalla.

Hänen uutisoidaan saavan roolista 12,5 miljoonaa dollaria. Robbien uskotaankin nousevan elokuvan myötä parhaiten tienaavaksi naisnäyttelijäksi. 

Barbie-elokuvan tuotannossa toteutuu sukupuolten välinen tasa-arvo, sillä Kenin roolissa nähtävän Ryan Goslingin palkka on täsmälleen saman verran kuin Robbiella. 

Lisäksi elokuvassa ovat mukana ainakin Will Ferrell, Issa Rae, Simu Liu, Kate McKinnon, America Ferrera, Michael Cera ja Alexandra Shipp. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vau! Tältä Margot Robbie näyttää ikonisena Barbie-nukkena – hittielokuvan ensi-iltapäivä varmistui

barbie
Margot Robbie ja Ryan Gosling Barbie-elokuvan kuvauksissa Los Angelesissa.

Margot Robbie on aiemmin vakuuttanut muun muassa elokuvissa I, Tonya (2017) ja Bombshell (2019), joista hän sai Oscar-ehdokkuudet.

Lisäksi hän on niittänyt mainetta muun muassa Harley Quinnin roolissa DC-supersankarielokuvissa, Tarantino-filmissä Once Upon a Time in Hollywood sekä pukudraamassa Kaksi kuningatarta, jossa hän tulkitsee kuningatar Elisabet I:tä. 

barbie

Robbie on kuitenkin vielä hyvin kaukana alansa parhaiten tienaavista miesnäyttelijöistä. Muun muassa Tom Cruise, Brad Pitt, Dwayne Johnson, Will Smith ja Leonardo DiCaprio ovat tällä hetkellä kärkikastia palkkavertailussa yli 20 miljoonan dollarin palkoillaan.

Tom Cruisen tulojen arvellaan pomppaavan uuden Top Gun -elokuvan myötä peräti sataan miljoonaan dollariin. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

 Top Gun -jatko-osa on Tom Cruiselle jättipotti – löi jo katsojaennätykset

Lähde: Variety
 

Seuraa meitä somessa