fbq
Ana ja Asgeir

Maajussi-Asgeirin treffit saavat pelottavan käänteen – morsianehdokas kauhuissaan

Maajussille morsian maailmalla -sarjan seuraavassa jaksossa jatketaan yksilötreffien parissa. Jakso on katsottavissa MTV Katsomossa 1.6. Jos et halua tietää, mitä jaksossa tapahtuu, älä lue pidemmälle.

Norjalainen maajussi Asgeir paljastaa jaksossa aamupalan yhteydessä, että päivän yksilötreffeille lähtee Ana. Tiedossa on kierros eläintarhassa sekä romanttinen illallinen.

Asgeirin ja Elinan yksilötreffit ovat saaneet naisen kuitenkin mietteliääksi.

– Kun Asgeir ja Elina tulivat deiteiltä, heillä oli selvästi lähentynyt tämä heidän juttu. Tuli Sarin kanssa hieman ulkopuolinen olo, kun hän vei Elinan mielipaikkaansa. Siitä tuli olo, että oliko se tarkoitettu näin, Ana pohtii. 

Maajussi-Asgeirin järjestämät unelmatreffit saavat morsianehdokkaan jalat veteliksi: "Tulen olemaan paras vaimo"

Treffit sujuvat seesteisesti, kunnes Ana joutuu yllättäen pelottavaan tilanteeseen. Kaksikolle on järjestetty kohtaaminen suuren käärmeen kanssa. 

– Heti huomasin, että apua, tämä on pahin pelkoni, Ana kauhistelee.

Ana kuitenkin voittaa pelkonsa ja koskee käärmeeseen. Myös Asgeir on tyytyväinen naisen suoritukseen, ja Asgeirin käytös tekee vaikutuksen Anaan.

– Tuli turvallinen tunne siitä, että hän on sellainen suojelevainen. 

Treffit jatkuvat eläintarhan jälkeen intiimein suudelmin ja romanttisen illallisen ääressä, jossa kaksikko keskustelee mahdollisesta yhteisestä tulevaisuudestaan.

Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa torstaisin
 

Seuraa meitä somessa