fbq

Leijonan luolan kulisseissa kuohuu – Daymond John hakee lähestymiskieltoa kilpailijoille

Rahoittaja Daymond Johnin ja perheyrityksen sukset ovat menneet pahan kerran ristiin.

Tosi-tv-ympyrät ovat usein dramaattisia kameroiden sammuttuakin. Viimeisin osoitus tästä tulee Leijonan luola USA -sarjan tiimoilta. Yksin sarjan sijoittajahahmoista, Daymond John, on joutunut turvautumaan koviin keinoihin varmistaakseen työrauhan.

 

Los Angeles Timesin mukaan John nimittäin hakee väliaikaista lähestymiskieltoa kolmelle kilpailijalle, jotka osallistuivat vuosia sitten USA:n Leijonan luolaan. Syynä oikeustoimille ovat talouserimielisyydet Daymondin ja kisaajien välillä.

Al "Bubba" Baker, hänen vaimonsa Sabrina ja tyttärensä Brittani nähtiin ohjelmassa jo vuonna 2013, kun he hakivat rahoitusta possun ribs -bisnekselleen. Bubba Q's Boneless Baby Back Ribs -yrityksen omistava perhe on kuitenkin parina viime vuonna toistuvasti väittänyt, että John olisi vuosien ajan toiminut ohjelmassa saavutetun rahoitussopimuksen vastaisesti ja että isä-Baker olisi jätetty ulos monista liikeneuvotteluista.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Bakerit ovat käyneet sotaansa muun muassa sosiaalisessa mediassa ja Los Angeles Timesin tekemän tutkivan journalismin artikkelin kautta. Myös oikeustoimiin on turvauduttu, mutta New Jerseyn käräjäoikeus kumosi Bakerien kanteen.

Leijonan luola Suomi tulee taas – mukana Jari Sarasvuo, Sami Hedberg, Noora Fagerström

Daymond John sekä hänen yhteistyöyrityksensä Rastelli Foods Group ovat toistuvasti kiistäneet Bakereiden syytökset, ja nyt kumpainenkin osapuoli on hakenut lähestymiskieltoa Al, Sabrina ja Brittani Bakerille.

– Bakerit ovat yrittäneet sabotoida liikekumppanuuden ja oikeudelliset parametrit, joihin he sitoutuivat neljä vuotta sitten. Olemme antaneet heille useita kertoja mahdollisuuden korjata rikkomuksensa, mutta tilanne on nyt valitettavasti edennyt tähän pisteeseen, Daymond Johnin edustaja Zach Rosenfield kommentoi People-lehdelle.

– Väliaikaisen lähestymiskiellon hakeminen johtuu Bakerien räikeistä toimista. He yrittävät vierittää omien huonojen bisnespäätöstensä syyt muille, eikä heidän panetteluaan sosiaalisessa mediassa ja lehtiartikkeleissa ei enää siedetä, Rosenfield jatkaa.

Leijonan luola USA -sarjan 14. kauden jaksoja nähdään Nelosella perjantaisin.

Seuraa meitä somessa