fbq
Pääkuva

Laulajien pudottaminen omasta TVOF-tiimistä oli Maija Vilkkumaalle todella ahdistavaa: "Nyt olen ruvennut tottumaan siihen"

Tähtivalmentajana toimiminen on muuttunut vuosien varrella entistä rennommaksi, kertoo The Voice of Finlandissa kolmatta kertaa mukana oleva Maija Vilkkumaa.

Anna Puu haluaa The Voice of Finlandiin laulajan, jonka äänessä on vikaa

− Yksi syy on varmaan myös se, että jokainen asia helpottuu, kun pääsee jotenkin sisälle ja mukaan. Plus on mahtavaa nähdä ja kuulla innokkaita ja uusia, nuoria laulajia ja auttaa heitä siinä, mitä he haluavat tehdä.

Se, mikä ei ole helppoa, on laulajan pudottaminen omasta tiimistä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

− Ensimmäisillä kausilla se oli todella ahdistavaa. Nyt olen ruvennut tottumaan siihen. Totta kai kaikki pudotetut ovat aina pettyneitä luonnollisesti. Minusta pettymys ei ole kuitenkaan maailman suurin, sillä kaikki tietävät, että putoaminen liittyy tähän peliin, Maija perustelee.

Sisäkuva
Maija Vilkkumaa oli ensimmäisen kerran The Voice of Finlandin tähtivalmentajana 10. kaudella keväällä 2021.

The Voice of Finland voi olla kilpailijoille antoisa kokemus siitä huolimatta, että ei pääsisikään jatkoon. Maija myöntää, että hänen omallakin urallaan on ollut pettymyksiä, jotka ovat olleet välttämättömiä uuden suunnan löytämiselle.

TVOF:ssa kilpailijat pääsevät esiintymään isolle lavalle. Korostan heille myös sitä, että tutustukaa toisiinne, koska kaikki tarvitsevat siellä yhteistyökumppaneita. Todella monet laulajat kaipailevat tuottajaa tai manageria, ja he saattavat löytää sellaisen kaverinsa kautta.

Maijan mukaan tuottajatkin katsovat kilpailua potentiaalinen artisti mielessään, mutta laulajien pitää olla itse aktiivisia.

− Kukaan ei halua tehdä töitä sellaisen ihmisen kanssa, jolla ei ole visiota siitä, mitä tehdä, vaikka olisi kuinka hyvä laulaja. 

Maija täyttää 9. marraskuuta 50 vuotta.

Koko vuosi onkin yhtä juhlakiertuetta, sillä hän esiintyy bändinsä kanssa Emma-gaalassa 3. helmikuuta ja tekee Neverheard -kiertueen, jossa soitetaan vanhoja ja uusia kappaleita, mutta ei yhtään hittiä. Lisäksi Tavastialla juhlistetaan Ei-levyn 20-vuotisjuhlia, kesällä on festarikeikkoja ja vielä marraskuussa jäähallikeikka. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tällainen ääni saa TVOF-tähtivalmentaja Elastisen penkin kääntymään: "Ei pidä kuulostaa karaokelta"

Seuraa meitä somessa