fbq
John Wick: Chapter 4

Lähes kuusikymppinen Keanu Reeves on kuumempi toimintatähti kuin koskaan – John Wick 5 tehdään ehkä sittenkin

Neljännen John Wick -elokuvan ilmiömäinen menestys on nostanut toimintasarjan vitososan takaisin pöydälle. John Wick: Chapter 4 on tuottanut ensi-iltaviikkonsa aikana yli 140 miljoonaa dollaria, mikä on Keanu Reevesin, 58, uran toiseksi paras avaus vuoden 2003 The Matrix Reloadedin jälkeen.

John Wick -sarjan omistavan Lionsgate-studion pomo Joe Drake on sanonut, että ovet ovat avoinna jatkon suhteen.

– Pidämme ensin pienen hengähdystauon ja pohdimme sen jälkeen onko tarinan viidenteen lukuun mahdollista päästä uskottavalla tavalla. Mitään takeita tästä ei ole, Drake toteaa The Hollywood Reporterin haastattelussa.

Monet, mukaan lukien elokuvan tekijät, uskoivat John Wick 4: Chapter 4:än olevan päätösluku palkkatappajasaagalle. Reevesin ja ohjaaja Chad Stahelskin piti kuvata nelos- ja vitososa alun perin perätysten, mutta suunnitelma muuttui John Wick 4: Chapter 4:än lopetuksen myötä.

John Wick: Chapter 4

Jo on ökylahjat! Keanu Reeves osti kaikille stunttimiehilleen Rolex-kellot: kuvat

Draken mukaan lopetus voidaan kuitenkin tulkita eri tavoin, eikä se välttämättä tarkoita hahmon kuolemaa.

– Keanu ja Chad ovat ymmärrettävästi hyvin suojelevia yleisönsä suhteen, eivätkä halua kusettaa heitä. Niinpä edessä on paljon työtä, jos haluamme viedä tarinaa uskottavasti eteenpäin, Drake jatkaa.

John Wick: Chapter 4

Tehdään viides John Wick -leffa tai ei, Reeves palaa esittämään hahmoa spin-off-elokuvassa Ballerina, joka sijoittuu tapahtumiltaan kolmannen ja neljännen John Wick -elokuvan väliin. Ana de Armasin tähdittämä ja Len Wisemanin ohjaama palkkatappajatrilleri julkaistaan ensi vuonna. Reevesin ja de Armasin lisäksi elokuvassa näyttelevät Ian McShane, Anjelica Huston sekä kaksi viikkoa sitten menehtynyt Lance Reddick.

Seuraa meitä somessa