fbq
ve001u96k4_000abe7653.jpg

Kuutamolla: Roope Salminen matkusti Yhdysvalloista Suomeen ilman passia – käytti hyödykseen julkisuutta

Jaksossa Roope kertoo uskomattomasta tilanteesta, joka tapahtui aikoinaan Yhdysvalloissa lentokentällä. 

Roope oli ryöstetty Yhdysvalloissa, eikä hänellä ollut lompakkoa, kännykkää tai passia. Kotimatka Suomeen oli edessäpäin, ilman passia matkustaminen on kuitenkin mahdotonta. 

Roope ei jäänyt kuitenkaan tuleen makaamaan, vaan soitti bändikavereilleen, jonka perhepiirissä on Finnair-lentoyhtiössä työskenteleviä ihmisiä. He olivat saaneet yhteyden lentokapteeniin ja kysyneet, josko Roope pääsisi lennolle. Lentokapteeni soitti Roopelle ja vakuuttui henkilöllisyydestä. Enää vakuutettavana oli TSA-agentti. 

Agentti oli tentannut Roopea viisumihakemuksen perusteella. Vastaukset vakuuttivat, mutta vielä piti antaa näyttöä. Onnekseen viereen oli tullut suomalainen perhe, jonka lapset olivat huomanneet televisiosta tutut kasvot. 

– Lapset olivat, että katso, tuo on se Roope Salminen. Jouduin sanomaan agentille, että katso nyt, olen Roope. He tietävät sen myös. 

– Tämä oli ensimmäinen ja lupaan, viimeinen kerta, kun joudun käyttämään tällaista ettekö te tiedä kuka mä oon -korttia, Roope jatkaa naurahtaen. 

Kuutamolla: Baba Lybeck kertoo uskomattoman tarinan – pääsi Roger Mooren daamiksi

Kuutamolla lauantaisin MTV3-kanavalla kello 21 alkaen. Koko kausi on katsottavissa mtv-palvelussa.

Seuraa meitä somessa